Samsung Galaxy S10/X vine in doua dimensiuni

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy S10/X vine in doua dimensiuni

Incep sa apara certitudini legate de telefonul care aniverseaza un deceniu de existenta a seriei Galaxy de la Samsung. Cele mai noi vesti indica faptul ca terminalul atat de asteptat de catre fanii producatorului coreean va fi disponibil in doua dimensiuni, desi in ceea ce priveste alte aspecte importante, totul este inca invaluit in ceata.

Astfel, surse apropiate producatorilor de componente angajati de catre coreeni mentioneaza ca Samsung a contractat doua dimensiuni ale ecranelor pe care le va folosi. Samsung Galaxy X (sau S10) va fi disponibil in doua dimensiuni, cu ecrane de 5.8” si respectiv 6.3”.

Dimensiunea modelului mic nu reprezinta o noutate, intrucat S9 avea exact acelasi ecran, similar cu cel al lui iPhone X, dar vedem acum ca Samsung a marit usor displayul versiunii „plus.”  Totusi ne putem astepta si la alte noutati implementate in noul varf de gama Samsung, majoritatea expertilor din industrie mizand pe faptul ca noile ecrane for avea o margine si mai mica pe toate laturile, imbunatatind astfel raportul ecran-corp (screen to body ratio).

Legat tot de ecran, unul din cele mai mari mistere este daca Samsung va introduce senzorul de amprenta in displayul telefonului aniversar sau nu. Multe zvonuri indica faptul ca Samsung va avea un scanner de amprente ultrasonic in locul celui optic, iar acesta ar fi mult mai usor de introdus in ecran. Se pare ca Samsung si-ar fi dorit aceasta caracteristica inca de la lansarea lui Note 9, dar ea inca nu a putut fi perfectata in timp util.

O alta incertitudine e legata de scanarea faciala, zvonurile spunand ca Samsung face eforturi sustinute pentru a oferi noilor clienti o tehnologie de scanare 3D care sa inlocuiasca scanarea de retina si cea faciala 2D care nu s-au dovedit inca la fel de sigure precum Face ID a lui Apple.

Odata cu displayuri din ce in ce mai generoase, creste si riscul ca acestea sa fie distruse mai usor de mici accidente. Totusi e bine de stiut ca si tehnologiile folosite de atelierele specializate in reparatii GSM evolueaza, asa ca o inlocuire ecran Samsung nu va reprezenta o problema nici pentru cele mai noi telefoane.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.