Samsung Galaxy S20 va putea face poze cu toate camerele simultan

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy S20 va putea face poze cu toate camerele simultan

Faptul ca Samsung se pregateste sa introduca noutati semnificative odata cu lansarea familiei S20 nu reprezinta o surpriza. Producatorul koreean se pare insa ca planuieste o incercare de a transforma un pic lumea fotografiei mobile, in dorinta de a atrage cat mai multi cleinti.

Cea mai recenta veste vine din partea lui Max Weinbach de la XDA si se refera la capabilitatea telefoanelor S20 de a captura o fotografie utilizand toate camerele modulului principal simultan. Ea se numeste Quick Take, si permite in mod nativ inregistrarea de fotografii si video cu camerele principala, ultra-wide si telefoto in acelasi timp. Utilizatorul va putea accesa apoi imaginile in galerie si selecta pe cele pe care vrea sa le pastreze.

Aceasta functionalitate nu reprezinta o noutate absoluta, totusi. LG promovase in trecut functia “Triple Shot” pe modelul V40 din 2018. Mai mult, se poate face asa ceva si pe iPhone, desi este nevoie de o aplicatie dedicata, Double Take. Samsung ar mai pregati si functia “Single Take” care combina imaginile capturate cu cele trei camere utilizand un algoritm special.

Aceste capacitati ar urma sa fie functionale pe toate terminalele din familia S20, la fel cum ele vor fi echipate cu acelasi tip nou de ecran Samsung, care poate atinge rate de refresh de 120 Hz, atunci cand este nevoie. Suntem siguri ca noutatile nu se opresc aici si ca producatorul koreean ma are cativa asi in maneca, pe care ii tine ascunsi pana la debutul oficial al acestor telefoane care va avea loc peste numai o saptamana.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.