Samsung Galaxy S8 si S8+ vor primi Android Pie

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy S8 si S8+ vor primi Android Pie

Vesti bune pentru posesorii de Galaxy S8 si S8+! Samsung a anuntat ca a demarat programul beta pentru Android Pie adresat acestor terminale. Cei care detin aceste telefoane se vor putea inrola in acest program si vor putea participa activ la dezvoltare lui Pie pentru S8 si S8+.

Pentru moment, el va fi deschis doar utilizatorilor din India, dar ne asteptam sa se extinda repede catre alte tari. Faza beta a lui Android Pie pentru Note 8 a fost lansata la fel, in urma cu cateva zile pentru aceeasi piata plus cea coreeana, dar a fost extinsa foarte repede si catre Marea Britanie, urmand ca alte tari sa se alature in scurt timp.

S8 si S8+ vor primi asadar si interfata grafica noua One UI, cea care a fost recent updatata pentru cele mai noi terminale fabricate de Samsung. Desi inca nu se cunoaste un calendar al procesului de dezvoltare a lui Android Pie pentru S8 si S8+, Samsung a declarat ca aceste dispozitive ar putea primi o versiune comerciala stabila cel mai devreme in martie.

Daca sunteti interesati sa luati parte in acest program beta, va trebui sa confirmati acest fapt dupa ce Samsung va face publice versiunile noi de firmware in zona in care va aflati. Numerele de cod ale software-ului beta sunt G950FXXU4ZSA5 pentru Galaxy S8 si G955FXXU4ZSA5 pentru S8+.

Samsung a dat deja publicitatii cateva din obstacolele cu care se vor confrunta beta testerii. Este vorba de unele din functionalitatile in aplicatia de camera foto, in care blitzul, tastele de volum, controlul vocal, autofocusul sau focusul manual s-ar putea comporta eronat. Aceste lucruri sunt normale in faza incipienta a unui firmware beta si indeobste sunt rezolvate foarte repede. Producatorul coreean ii mai avertizeaza pe cei care vor sa ruleze versiunile beta de Android Pie ca vor trebui sa dezactiveze optiunea Secure Startup.

De obicei firmware-ul beta nu afecteaza telefoanele, dar daca intampinati probleme serioase, va puteti adresa unui service Samsung pentru a le remedia.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.