Samsung Galaxy Z Flip primeste o versiune aurie

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Z Flip primeste o versiune aurie

Nuanta aurie are o putere de atractie misterioasa, iar lumea telefoanelor mobile nu este ocolita de acest aspect. Multi din fabricantii majori introduc periodic terminale in culori aurii si ele se vand ca painea calda. Este acum timpul ca Samsung sa se alature din nou trendului, urmand a lansa o versiune aurie a lui Galaxy Z Flip, cel mai nou telefon cu ecran flexibil al koreenilor.

Daca Apple au mizat pe nuante aurii mate, Samsung a preferat un aspect de oglinda pentru viitoarea optiune de culoare a lui Z Flip. Ea se adauga celor deja existente, Mirror Black si Mirror Purple si nefiind vorba de aur real in ecuatie, ne asteptam ca pretul sa nu fie diferit. Singurul pret diferit a fost pentru editia de lux Thom Browne, care venea si intr-o cutie speciala, insotita de diverse accesorii, toate rebranduite.

Telefonul se va lansa in scurt timp mai intai in India, urmand a fi expediat cel mai probabil si catre restul pietelor internationale destul de repede. In rest, Galaxy Z Flip Mirror Gold va beneficia de aceleasi specificatii tehnice ca si restul modelelor din gama. Asta inseamna un ecran Samsung flexibil, care se indoaie pe orizontala, cu diagonala de 6.7″, acoperit cu Ultra Thin Glass, un procesor Snapdragon 855+, 8 GB de RAM si 256 GB de stocare.

Capacitatea insumata a celor doi acumulatori este de 3300 mAh, cu incarcare rapida de 15 W, wireless si reverse charging si port USB-C. Camera de selfie este una de doar 10 MP, in timp ce modulul principal are doi senzori de 12 MP. Scannerul de amprenta este pozitionat pe o muchie, iar partea din spate are un display minuscul de 1″ care arata informatii despre incarcare, data, ora, apelant si alte notificari.

Galaxy Z Flip Mirror Gold ar trebui sa apara saptamana aceasta la vanzare in India, dar vom vedea cat va mai dura pana isi croieste drum catre Europa.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.