Samsung introduce noile ecrane Infinity

/, Blog, Samsung/Samsung introduce noile ecrane Infinity

Samsung a prezentat noile displayuri Infinity. Este vorba de nu mai putin de 4 noi ecrane iar diferenta majora dintre ele este data de forma crestaturii pentru camera de selfie. Aceasta zona este prezenta pe trei dintre noile displayuri, dar lipseste cu desavarsire din cel ce-al patrulea.

Samsung a numit aceste noi ecrane Infinity dupa forma crestaturii, care este cu mult mai mica decat tot ce am vazut pana acum. Infinity-U are camera pozitionata intr-o crestatura cu forma literei U, iar acest mod de a denumi ecranele a inspirat si Infinity-V si Infinity-O. Ca si diferenta suplimentara, cel din urma are camera plasata in coltul din stanga sus, spre deosebire de U si V, care o au central in partea superioara. La fel, camera de pe Infinity-O apare ca o gaura in ecran, un design destul de curios.

Un detaliu interesant reiese din designul ecranului Infinity, care pare ca va avea fie o camera integrata in ecran, ori una de tip pop-up ca cea propusa de Vivo Nex. Toate cele patru noi displayuri au marginile foarte mici, si este posibil ca telefoanele care vor fi echipate cu ele nu vor mai avea spatiu liber nici in partea superioara, nici in cea inferioara, asa-numitele forehead & chin (frunte si barbie).

Samsung inca nu a dezvaluit nimic despre Infinity Flex, ecranul lor flexibil despre care s-a vorbit destul de mult in ultima luna. De asemenea, inca nu stim daca designul acestor patru ecrane este unul final sau avem de-a face doar cu niste prototipuri.

Ca sa fim sinceri, ne plac ideile lui Samsung pentru noile ecrane Infinity, dar suntem curiosi cum vor arata in forma lor finala, pe telefoane. Si bineinteles, vom vedea cat de dificila va fi o inlocuire sticla Samsung dupa ce aceste terminale vor ajunge pe piata.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.