Samsung lanseaza castile Galaxy Buds Pro Adidas Originals

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza castile Galaxy Buds Pro Adidas Originals

Nu este prima data cand Samsung asociaza unul dintre produsele lor populare cu marci de renume sau evenimente majore din domeniul sportului, insa cea mai recenta lansare aduce un nume de top. Este vorba despre Adidas, impreuna cu care, producatorul koreean a realizat o editie speciala a castilor wireless Galaxy Buds Pro.

Noile Stan Smith Galaxy Buds Pro Adidas Originals sunt realizate in sinergie cu politica ecologica a lui Adidas, ambalajul lor fiind fabricat din materiale reciclate. Pentru a face lucrurile si mai atractive pentru fanii Adidas, in momentul in care castile sunt conectate prin Bluetooth la un telefon compatibil, ele dau semnalul ca sistemul de operare sa afiseze o tema speciala de ecran Samsung/Adidas.

Gigantul asiatic nu a precizat deocamdata care telefoane sunt compatibile cu aceste noi casti, dar ne putem astepta ca oricare terminal care functioneaza deja cu Galaxy Buds Pro sa fie compatibil si cu versiunea lor Adidas Originals. Telefoanele care ruleaza Android 11 si cea mai recenta versiune a interfetei grafice One UI pot conecta doua perechi de casti.

Pretul acestor gadgeturi este si el putin mai ridicat decat cel al variantei standard. Daca versiunea obisnuita costa in jur de 200 de dolari, Adidas Originals vin cu un pret de 250$. Acestea din urma vor fi produse in cantitati limitate, ceea ce inseamna ca fanii Adidas ar trebui sa se grabeasca sa puna mana pe un set, intrucat ele ar putea deveni obiecte de colectie, urmand ca pretul lor sa creasca odata ce intregul lot a fost vandut.

Din punct de vedere tehnic, Stan Smith Galaxy Buds Pro Adidas Originals nu difera de versiunea standard. Unele zvonuri indica si faptul ca Samsung ar putea aduce pe piata si huse de protectie branduite Adidas, sau chiar o versiune speciala a unui telefon, dupa modelul altor fabricanti ce si-au asociat numele cu marci precum Porsche Design, McLaren sau Ferrari.