Samsung lanseaza din nou Galaxy Fold si anuleaza precomenzile

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza din nou Galaxy Fold si anuleaza precomenzile

Samsung a anulat precomenzile pentru Galaxy Fold in momentul in care a re-lansat acest telefon, oferindu-le clientilor plati compenstorii. Totusi, cei care isi doresc sa cumpere terminalul cu ecran flexibil vor trebui sa se reinscrie in program, urmand a primi versiunea updatata si regandita din punct de vedere ingineresc. Bineinteles, ei vor putea folosi acea compensatie pentru a cumpara un Fold, sau orice alt produs din gama de telefoane a lui Samsung.

Koreenii au redesenat cateva puncte critice ale lui Fold, incepand cu celebrul ecran Samsung flexibil, al caruit strat protector este acum mult mai bine instalat, nemaiexistand riscul ca utilizatorii sa il dezlipeasca, accidental sau intentionat. Balamaua a fost si ea regandita si i s-au adaugat niste capace din cauciuc care sa tina praful si obiectele de mici dimensiuni la exterior.

Galaxy Fold vine acum si cu modem 5G, din cauza caruia stuctura interna a telefonului a trebuit ajustata. Astfel, bateria a scazut de la 4380 la 4235 mAh, dar in continuare avem doua celule la interior. Probele facute pana acum au dat 90 de ore de functionare in regim de testare, ceea ce pune Fold in rand cu S10+ si Note 10, iar acesta e un lucru imbucurator.

Pe partea de hardware nu sunt modificari importante, Galaxy Fold aducand specificatii de top, cum ar fi procesorul Snapdragon 855, 12 GB de memorie RAM si stocare de 512 GB.

Pretul lui Galaxy Fold e de asteptat sa se mentina in jurul sumei de 2000 €, facandu-l cel mai scump telefon al industriei pana in acest moment. El se lanseaza azi in Korea, urmand sa ajunga mai apoi in Franta, Germania, Marea Britanie si Singapore pe 18 septembrie. Potrivit zvonurilor, el va fi disponibil in Statele Unite incepand cu 27 septembrie.