Samsung lanseaza Galaxy S20 Ultra 5G in Cloud White

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza Galaxy S20 Ultra 5G in Cloud White

In februarie, Samsung au lansat flagshipul Galaxy S20 Ultra 5G, dar au pus in vanzare doar doua optiuni de culoare. Doritorii celui mai performant telefon Samsung il puteau achizitiona doar in variantele Cosmic Grey sau Cosmic Black, in timp ce clientii care isi doreau niste terminale mai vesele” au fost ignorati.

A sosit timpul ca producatorul koreean sa inceapa sa ia in calcul si dorintele lor, si astfel avem de-a face cu o noua versiune a lui Ultra 5G, de data aceasta in culoarea Cloud White. Pentru moment, singurul loc unde pare a fi disponibil acest telefon este magazinul online din China al producatorului, dar ne asteptam ca acest model sa ajunga destul de curand si in alte piete, desi Samsung nu au facut inca nici o mentiune in acest sens.

Culoare alba nu este o noutate absoluta pentru gama S20. Atat varianta de baza cat si cea + sunt disponibile pe alb in cantitati limitate in doar cateva tari, precum Elvetia si Korea de Sud, insa avem motive sa credem ca Samsung va extinde gama de culori a acestor terminale.

Din punct de vedere tehnologic, versiunea Cloud White a lui S20 Ultra 5G nu se deosebeste cu nimic de restul. Are acelasi ecran Samsung de 6.9″ Dynamic AMOLED cu o perforatie pentru camera de selfie de 40 MP si un ansamblu spectaculos de patru camere principale, de 108 MP, 48 MP periscop, 12 MP ultrawide si un senzor Time-of-Flight.

Procesoarele utilizate sunt Snapdragon 865 in Statele Unite si Exynos 990 in restul pietelor, insa varianta alba a lui S20 Ultra 5G vine doar in configuratia de 256 GB stocare cu 12 GB de RAM. Pretul este undeva in zona echivalentului a 1290€ in China, dar modelele care vor ajunge in Europa ar putea costa ceva mai mult.