Samsung lanseaza Galaxy Z Flip SIRIVANNAVARI BANGKOK Special Edition

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza Galaxy Z Flip SIRIVANNAVARI BANGKOK Special Edition

Samsung a lansat un nou model exclusivist de Galaxy Z Flip, de data aceasta in Thailanda, in colaborare cu casa locala de moda SIRIVANNAVARI BANGKOK. Nu avem inca informatii daca acest model este rezervat doar pietei thailandeze, ori isi va croi drum si catre alte tari in care exista amatori de asemenea gadgeturi.

Simbolul casei SIRIVANNAVARI BANGKOK este un paun, dar designerii l-au stilizat puternic, ajungand la niste modele geometrice ca niste cioburi, insa placute privirii. Sunt disponibile doua culori, in gamele albastra si purpurie, care probabil simbolizeaza genurile masculin si feminin.

O husa speciala pentru Z Flip este inclusa intr-un pachet care replica liniile de design propuse, iar un wallpaper dedicat a fost gandit special pentru tipul de ecran Samsung utilizat in acest telefon. Cutia in care se livreaza aceasta editie limitata a lui Z Flip este si ea gandita ca un produs de lux, desi ne-am fi dorit ca designul care individualizeaza acest terminal sa se regaseasca si pe accesoriile care il insotesc, asa cum fusese cazul editiei Thom Browne.

In rest, aceasta editie limitata a lui Z Flip nu aduce nici o alta noutate, telefonul avand specificatii identice cu versiunea de baza care s-a lansat initial. Acest terminal pare mai degraba targetat pe clientii care isi doresc un telefon care sa sparga tiparele actuale, fiind dispusi sa plateasca mai mult pentru factorul de noutate.

Ecranul foloseste Ultra Thin Glass, dar este in continuare destul de fragil, fiind predispus a retine urme in cazul in care intra in contact cu obiecte mai dure, inclusiv unghiile utilizatorilor. Avan in vedere ca Editia SIRIVANNAVARI BANGKOK se vinde in Thailanda cu echivalentul a 1465 de dolari americani, devine evident ca avem multiple alegeri pentru mai putini bani in cazul in care performanta primeaza in fata aspectului estetic.