Samsung lanseaza Galaxy Z Flip Thom Browne

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza Galaxy Z Flip Thom Browne

Samsung demareaza in forta noua etapa in dezvoltarea telefoanelor mobile cu ecran flexibil, asa ca nu trebuie sa ne mire ca deja se lanseaza o versiune fashion a lui Galaxy Z Flip. Acest nou model este realizat in colaborare cu firma americana de moda Thom Browne, si avem deja si prima reclama pentru acest terminal, pe care o puteti vedea mai jos.

Clipul este unul cat se poate de atipic pentru Samsung si deja i-a impartit in doua tabere pe fanii lui Z Flip. Pe de o parte, unii isi doreau o reclama care sa insiste pe latura de noutate pe care o aduce Z Flip, in timp ce altii considera ca aceasta abordare neconventionala ar fi exact lucrul de care are nevoie Samsung ca sa deschida un nou drum in aceasta industrie.

Dincolo de aspectul estetic al reclamei, Galaxy Z Flip Thon Browne Edition introduce o noua variatiune coloristica. Aceasta editie vine cu o rama argintie in loc de culoarea neagra pe care am vazut-o pana acum in reclamele oficiale. Mai mult, acest telefon are si trei dungi in culorile oficiale ale casei de moda, rosu, alb si albastru. Thom Browne a pregatit si alte accesorii care se asorteaza cu Galaxy Z Flip pentru fanii marcii.

Telefonul editie limitata vine intr-o cutie care mai contine si o pereche de casti Galaxy Buds+, o husa de telefon si un ceas Active2. Zvonurile indica un posibil pret de 2500 de dolari pentru acest pachet complet.

Din reclama vedem si o tema dedicata Thom Browne care este instalata din fabrica si care este afisata pe frumosul ecran Samsung atunci cand se deschide telefonul. Din punct de vedere tehnic, versiunea fashion este la fel ca cea stoc, cu un procesor Snapdragon 855+, 8 GB de RAM si 256 GB de stocare proprie. Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne nu va fi disponibil decat in anumite piete, dar koreenii inca nu au dezvaluit care vor fi aceste tari.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.