Samsung lanseaza J4+ si J6+

//Samsung lanseaza J4+ si J6+

Samsung a lansat inca doua noi telefoane, Galaxy J6+ si fratele sau mai mic, J4+. Existenta lor a fost speculata timp indelungat, dar anuntul recent facut de producatorul coreean a spulberat orice dubii.

Una din cele mai interesante caracteristici ale lui J6+ si J4+ o reprezinta pozitionarea scannerului de amprenta. Desi amplasarea lui pe spatele telefoanelor a devenit o politica des intalnita, Samsung a optat pentru pozitionarea lui pe laterala acestor doua telefoane. In cazul lui J4+ insa, pozitia scannerului de amprenta ar putea diferi in functie de zona unde se va comercializa.

Nu se stie pentru moment cat de precis vor opera aceste scannere, date fiind dimensiunile lor reduse in comparatie cu senzorii regasiti in mod obisnuit pe telefoanele mobile. Totusi ne putem astepta ca Samsung sa fi testat indelung aceasta noua abordare.

Ecranele acestor doua noi terminale sunt de tip Infinity Display, cu margini foarte inguste. Bineinteles, nici unul din ele nu mai are butoane fizice in partea din fata, ele fiind inlocuite de butoanele virtuale care domina in acest moment piata. Displayurile lui Galaxy J6+ si J4+ au diagonala de 6”, cu o rezolutie de 720 x 1480 pixeli, si sunt animate de un procesor cu patru nuclee despre care surse din industrie spun ca ar fi cel de 1.4 GHz de pe J4.

La capitolul memorie, lucrurile difera putin. J6+ vine cu 3 sau 4 GB de RAM si 32 sau 64 GB de spatiu, in timp ce J4+ are doar versiuni de 2 si 3 GB de RAM, cu 16, respectiv 32 GB de memorie interna.

Si camerele sunt diferite pe cele doua telefoane. Pentru J6+, Samsung a optat pentru o camera principala dubla, cu senzori de 13 si 5 MP, si una de selfie de 8 MP. J4+ are o singura camera principala de 13 MP si una de selfie de 5 MP. Ambele telefoane vin cu acumulator de 3300 mAh si Android 8.1 Oreo.

Chiar daca aveti ghinion si le scapati din mana, un service GSM specializat nu va avea mari probleme sa efectueze o inlocuire ecran Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.