Samsung lanseaza Note 10+ Star Wars Special Edition

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza Note 10+ Star Wars Special Edition

Cum sezonul sarbatorilor de iarna se apropie cu repeziciune iar piata cadourilor va avea un boost semnificativ, nu e de mirare cand vedem fabricantii de telefoane mobile iesind in fata cu oferte care de care mai atractive. Cea mai recenta vine de la Samsung, care au pregatit o editie speciala a lui Galaxy Note 10+ cu tematica bazata pe celebra serie de filme Star Wars.

Acest telefon vine ca o avanpremiera a lansarii noului film Star Wars: The Rise of Skywalker, eveniment care va avea loc pe 20 decembrie. Pachetul noii oferte include o husa de protectie cu tema Star Wars, o insigna si o editie speciala de casti Galaxy Buds. Husa este una originala, care protejeaza atat spatele telefonului cat si frumosul ecran Samsung, datorita marginilor usor ridicate.

Fiind o husa smart, in momentul in care o veti instala, telefonul Note 10+ o va recunoaste si va instala automat wallpapere Star Wars speciale, animatii custom, un nou set de icon-uri si o schema audio dedicata.

Chiar si cutia de Galaxy Buds este speciala, fiind neagra la exterior si rosie la interior, inscriptionata cu teme inspirate din Star Wars. Stylusul S Pen este si el deosebit, fiind oferit in culoarea rosie specifica identitatii vizuale a filmului.

Samsung adauga ca aceasta editie speciala a lui Note 10+ va fi disponibila incepand cu 13 decembrie, dar ca numarul de terminale este limitat. Va fi pusa in vanzare o singura versiune, libera de retea, cu un pret de 1300 de dolari americani, care va putea fi comandata de pe site-ul oficial Samsung, de pe Amazon, in anumite magazine Best Buy, Microsoft Store sau magazine Samsung Experience Store.

Pentru moment stim ca in afara Statelor Unite, Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition va fi livrat in Australia, Danemarca, Finlanda, Germania, Hong Kong, Korea, Norvegia, Rusia Spania, Suedia, Turcia, Emiratele Arabe Unite si Marea Britanie, adaugandu-se posibil si alte tari.