Samsung lanseaza programul de inchiriere de telefoane in Germania

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza programul de inchiriere de telefoane in Germania

Cei care isi doresc un telefon Samsung de top dar nu au la dispozitie fondurile necesare pentru a cumpara unul au acum o alternativa, in cazul in care locuiesc in Germania. In aceasta tara, Samsung a ales sa puna la dispozitia populatiei un program de inchiriere de telefoane. Pentru inceput, clientii pot inchiria patru modele: S20 FE, S20, S20+ si S20 Ultra, pe perioade cuprinse intre o luna si 12 luni.

Producatorul koreean nu a dat mai multe detalii despre acest program, asa ca nu stim daca el este similar cu unul de leasing. Este inca incert daca la sfarsitul perioadei de inchiriere de, sa zicem – un an, clientul va avea posibilitatea sa achite o diferenta si sa pastreze dispozitivul, ori va trebui doar sa il inapoieze.

La fel, este inca neclar daca serviciul de inchiriere include o componenta de asigurare sau nu. Fiind fabricate din sticla, este relativ usor ca aceste telefoane sa sufere daune in cazul in care sunt scapate pe o suprafata dura. Iar cum costurile pentru inlocuirea unui capac din spate sau o inlocuire sticla Samsung sunt destul de ridicate, eventualitatea unui accident ale carui reparatii sa fie suportate de catre client elimina din avantajele inchirierii.

Chiar si asa, daca doriti sa puteti utiliza unul din aceste patru telefoane in Germania, preturile sunt avantajoase. Pentru un S20 FE, clientii trebuie sa plateasca 59.9€ pentru o luna, pretul scazand la 49.9€ pentru trei luni, 39.9€ pe sase luni si doar 29.9€ pentru un an.

In cazul lui S20, preturile sunt 99.9/69.9/59.9 si respectiv 49.9 Euro pe luna, raportat la aceleasi intervale. S20+ vine cu 109.9/74.9/64.9/54.9€, in timp ce inchirierea varfului de gama S20 Ultra aduce cu sine rate de 119.9/99.9/79.9 si 69.9€. Asteptam in continuare vesti despre posibila extindere a acestui serviciu Samsung si in alte tari din Europa.