Samsung lanseaza S9 si S9+ in Sunrise Gold

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza S9 si S9+ in Sunrise Gold

Samsung introduce inca o culoare pe lista celor deja disponbile pentru varful de gama Galaxy S9, si anume Sunrise Gold. Pana acum, clientii puteau opta pentru una din cele 4 nuante, Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue, sau Lilac Purple. Pentru a impulsiona vanzarile de S9 si S9+, Samsung pune pe piata si auriul, alaturi de Burgundy Red, despre care am scris ca va fi folosita si pe terminale mai ieftine.

Sunrise Gold este prima culoare satinata la care Samsung face apel, iar producatorul coreean afirma ca ea reprezinta atat un soi de declaratie fashion, cat si unul din elementele de care gama de varf ducea lipsa.

Totusi, noile culori nu vor fi disponibile de la bun inceput pe toate pietele. Telefoanele in rosu de Burgundia vor aparea in Coreea si China incepand cu luna mai, in timp ce versiunile aurii sunt asteptate abia in iunie in Australia, Chile, Germania, Hong Kong, Coreea, Mexis, Rusia, Spania, Taiwan, Emiratele Arabe Unite si Vietnam. In cursul anului, Samsung va face eforturi ca macar modelul auriu sa ajunga in mai multe tari. Producatorul nu a oferit explicatii asupra tarilor alese pana acum.

Este interesant ca Samsung paseste pe urmele lui Apple in ceea ce priveste textura telefoanelor, iar acest lucru ne face sa ne gandim si mai intens la noile terminale pe care le asteapta piata. Vanzarile de S9 si S9+ sunt sub asteptari, si din cauza aceasta se pare ca vom  avea parte de noi telefoane cu destul de mult timp inainte de ce se preconiza initial.

Ce este cert insa, este ca seria S are nevoie imperios de o reinventare si de un val de noutati de ordin estetic. Diferentele dintre S8 si S9 au fost atat de mici la nivel extern incat nu e de mirare ca posesorii modelului mai vechi nu s-au grabit sa cumpere noul flagship. Totusi, ne putem astepta la noutati interesante din partea coreenilor, mai ales ca familia Galaxy S implineste in curand 10 ani.

Pana la aparitia unor telefoane noi, poate ca nu ar fi o idee rea sa ajungeti la un atelier specializat pentru o inlocuire de ecran Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.