Samsung lanseaza senzorul ISOCELL Slim GH1, de 43.7 MP

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza senzorul ISOCELL Slim GH1, de 43.7 MP

Samsung isi continua drumul inovatiilor in domeniul telefoanelor mobile prin lansarea unuia din cei mai avansati senzori, denumit ISOCELL Slim GH1. Acesta inglobeaza cei mai mici pixeli folositi pana acum intr-un asemenea dispozitiv, avand dimensiunea de doar 0.7μm.

Nu avem inca date despre planurile koreenilor cu acest senzor de 43.7 MP, dar cum el ar putea intra in productia la scara larga pana la finalul anului, ne putem astepta sa fie prezent in noile flagshipuri ale lui Samsung care vor fi lansate in 2020. Mai mult decat atat, suntem tentati sa credem ca el se va regasi si in telefoanele din gama medie de pret, dat fiind precendentul creat de Galaxy A70s.

Tehnologia folosita in ISOCELL Slim GH1 reduce “contaminarea” imaginilor inregistrate de pixelii individuali, precum si pierderile de imagine care pot afecta senzorii curenti. In conditii de luminozitate scazuta, Samsung foloseste tehnologia Tetracell, care grupeaza pixelii cate patru, permitand absorbtia luminii la nivelul la care o pot face pixelii de 1.4μm.

Rezolutia nativa de 7,968 x 5,480 este convertita la 3,984 x 2,740 in modul Tetracell, mai mult decat suficient pentru filmari 4K, chiar si la 60 de cadre pe secunda. Stabilizarea electronica a imaginii foloseste sistemele deja existente in telefoanele mobile, in timp ce focalizarea este foarte rapida, fiind utilizata tehnologia Super Phase Detection. Captura HDR in timp real ofera si o expunere compensata in cazul fotografiilor sau filmarilor in conditii de luminozitate scazuta, promitand imagini mult mai dinamice si mai precise chiar si atunci cand ambientul nu este optim.

Prin introducerea senzorului ISOCELL Slim GH1, Samsung spera sa ofere utilizatorilor o experienta multimedia mai buna, care sa scoata si mai mult in evidenta capabilitatile unui ecran Samsung de ultima generatie, in special gandindu-ne ca 2020 ar putea aduce noutati si in acest domeniu.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.