Samsung lanseaza un dispozitiv pentru dezinfectat gadgeturi

/, Blog, Samsung/Samsung lanseaza un dispozitiv pentru dezinfectat gadgeturi

Criza mondiala de sanatate i-a afectat major si pe producatorii de telefoane mobile, care continua sa ii indemne pe utilizatori sa isi faca un obicei din a-si dezinfecta gadgeturile mobile cu regularitate, in special dupa ce le-au folosit in zone aglomerate. Samsung a anuntat recent un nou produs denumit UV Sterilizer, care poate elimina 99% din agentii patogeni care si-ar putea gasi loc pe dispozitivele mobile.

Samsung UV Sterilizer se prezinta ca o cutie cu dimensiuni suficient de generoase si care poate gazdui telefoane mobile de mari dimensiuni, cum ar fi S20 Ultra sau phabletul Note 10+. De asemenea, in ea incap si casti wireless, ceasuri smart, ochelari si alte asemenea obiecte.

Durata procesului de sterilizare UV este de 10 minute, iar lampile speciale sunt pozitionate atat pe fundul cutiei, cat si in capac, astfel incat dezinfectarea unui obiect se face simultan pe ambele parti. Producatorul mentioneaza ca radiatia UV nu va afecta finisarea obiectelor, culoarea lor, si evident, nu va avea un efect negativa asupra vreunui ecran Samsung.

Pentru a face utilizarea acestui dispozitiv chiar si mai eficienta, Samsung UV Sterilizer este echipat si cu un sistem de incarcare wireless de 10W, care functioneaza cu orice dispozitiv compatibil cu standardul Qi. Desigur, acest gadget pentru sterilizare poate fi folosit cu orice dispozitiv mobil, atat timp cat se poate inchide corespunzator capacul, ceea ce il face o investitie care se adreseaza unui public foarte larg.

Samsung UV Sterilizer va fi disponibil incepand cu mijlocul lunii august, lansandu-se mai intai in India, unde are un pret care echivaleaza cu aproximativ 41 de euro, fiind asteptat si in restul pietelor occidentale in scurt timp.