Samsung M30 apare in schite detaliate

/, Blog, Samsung/Samsung M30 apare in schite detaliate

Desi Samsung inca nu a dat vreun detaliu oficial legat de telefonul M30, PriceKart a publicat o schita destul de cuprinzatoare, asemanatoare cu ceea ce am vedea in mod normal intr-un manual de utilizare in capitolul de prezentare. Stim ca Samsung se pregateste de ofensiva in gama entry-level, cu terminalele M10 si M20, dar zvonuri indica faptul ca un telefon superior s-ar putea adauga celor doua.

Potrivit celor mai recente stiri, M30 ar veni cu un display FHD+ AMOLED de tip Infinity V, cu diagonala de 6.38” si o minuscula crestatura in partea de sus. Rezolutia acestui ecran ar urma sa fie de 1280 x 2210 pixeli. Schita mai arata o a treia camera a modulului principal, de 13 MP, care se adauga celor doua de 5MP care ar trebui sa aiba grija de expunerile cu unghi larg si de telefoto. Cei trei senzori sunt dispusi pe verticala, iar blitzul se afla sub ei.

Tot pe spatele telefonului vedem si un scanner de amprenta, la fel ca in cazul lui M20. Se pare ca M30 ar putea fi echipat cu o generoasa camera de selfie, cu un senzor de 16 MP si un port USB-C.

Ce este destul de interesant e faptul ca din aceasta schita lipseste cu desavarsire orice referinta la mufa audio de 3.5 mm, iar asta ne da de gandit. Oare face Samsung primul pas spre eliminarea jackului audio cu acest telefon?

Samsung M30 ar urma sa aiba o inaltime de 159 mm si o latime de 75,1 mm, fiind echipat cu un procesor Exynos 7904. La capitolul RAM si stocare, unele zvonuri pretind ca el ar putea avea pana la 128 GB de memorie interna si pana la 6 GB de RAM, dar cum stim ca preturile seriei M vor fi scazute, ne cam indoim ca vom vedea asemenea specificatii.

Bateria ar putea avea capacitatea de 5000 mAh, la fel ca cea a lui M20, asa ca utilizatorii se vor putea bucura de o autonomie serioasa. Ce este destul de bizar e ca M30 ar urma sa fie livrat cu Android 8.1 Oreo si nu Android Pie, potrivit unor surse din mediul online. Nu se stie daca Samsung va pregati un Pie pentru acest telefon.

Ca nota de final, se mentioneaza ca Samsung M30 va fi disponibil in doua nuante, negru si albastru, ambele cu un finisaj de tip gradient. Avand in vedere ca o inlocuire sticla Samsung este probabil una din cele mai comune reparatii intr-un service, suntem increzatori ca M30 nu va ridica probleme deosebite in cazul unui accident.