Samsung ne arata ca Galaxy A52 are o alcatuire simpla

/, Blog, Samsung/Samsung ne arata ca Galaxy A52 are o alcatuire simpla

Samsung au dat publicitatii un film care prezinta asamblarea unuia din cele mai noi telefoane lansate de ei, Galaxy A52. Merita sa mentionam ca producatorul koreean a decis sa puna in vanzare atat variante 4G, cat si 5G ale lui A52, pentru a se adresa nevoilor unui numar cat mai cuprinzator de clienti.

Filmul in cauza prezinta felul in care un A52 este asamblat manual, dintr-o perspectiva mai mult educativa si artistica, bineinteles, intrucat procesul este in intregime automat. Concomitent cu actiunile, sunt afisate si specificatiile diverselor componente, ceea ce confera un puternic caracter informativ acestui gen de asa-zise documentare.

Totusi, cand se face instalarea displayului, nu se spune precis despre ce fel de ecran Samsung este vorba, in afara de faptul ca este unul Infinity-O cu diagonala de 6.5”. Potentialii clienti ar trebui sa stie insa ca varianta 4G a lui A52 are un ecran de 90 Hz, in timp ce versiunea 5G a fost echipata cu unul de 120 Hz.

Pentru o mai buna disipare a caldurii, terminalul este echipat cu un element special numit “heat pipe”, iar bateria de 4500 mAh pare sa ocupe o parte mare din spatiul interior al telefonului. Samsung spun ca o incarcare ar trebui sa ofere posesorului un timp de utilizare in regim normal de doua zile. Desi acumulatorul suporta incarcare rapida de 25W, incarcatorul din cutie este unul de doar 15W.

In rest, detaliile tehnice ale lui A52 sunt cunoscute: camera de selfie de 32 MP, una de baza de 64 MP, ajutata de una ultra-wide de 12 MP, una macro de 5 MP si un senzor de adancime de camp de 2 MP. Varianta 4G are un procesor Snapdragon 720G si este disponibila cu 4, 6 sau 8 GB de RAM si stocari de 128 si 256 GB, in timp ce versiunea 5G are un procesor Snapdragon 750G si nu are decat echipari de 6 si 8 GB RAM, cu aceleasi optiuni de stocare.

Desi capacul din spate pare sa fie unul normal care se clipseaza pe sasiu, A52 are certificare IP67 pentru rezistenta la apa si praf. Terminalul vine in culorile Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet si Awesome Blue, cu preturi care incep la 349€ (4G) si 429€ (5G).