Samsung Note 10 ar putea avea 4 camere

/, Blog, Samsung/Samsung Note 10 ar putea avea 4 camere

Chiar daca ar putea parea prematur, zvonuri despre viitorul phablet Samsung Galaxy Note 10 au inceput deja sa apara. Cele mai recente indica faptul ca Note 10 ar putea avea un modul de camere principale compus din nu mai putin de patru senzori, dupa modelul lui S10+.

Este vorba de o camera de baza de 12 MP cu apertura dubla, un senzor de 12 MP telefoto, o camera de 16 MP cu unghi larg si o camera infrarosu Time of Flight, pentru o determinare mai precisa a adancimii de camp. Nu stim daca Samsung va porta pur si simplu sistemul de camere de pe S10 pe viitorul Note, insa chiar si asa, e de asteptat sa il imbunatateasca pe cat posibil.

Primul cod de produs care a transpirat in presa online este SM-N975F si el ar putea indica un model echipat cu modem 5G. In mod normal, codurile lui Note se termina cu un zero, iar acest detaliu ar putea semnifica faptul ca Note 10 ar putea fi oferit atat in variante 4G cat si 5G. Cum retelele 5G sunt abia la inceput, ne asteptam ca Note 10 sa fie livrat mai intai cu conectivitate 4G, urmand ca mai apoi sa apara treptat in pietele care au retele compatibile cu noul standard.

Alte zvonuri includ posibilitatea ca stylusul S Pen al lui Note 10 sa fie dotat si cu o camera si butoane cu multiple functionalitati care ar urma sa extinda serios marja de posibilitati disponibile utilizatorilor. Cat despre ecran, se speculeaza ca Note 10 va avea unul de tip Infinity O, cu camera de selfie integrata si margini minuscule.

Dat fiind ca tehnologia din displayurile Infinity este simpla si deja cunoscuta indeaproape, suntem convinsi ca o inlocuire sticla Samsung nu va ridica probleme semnificative si va putea fi facuta repede si cu rezultate optime in atelierele specializate.