Samsung Note 20 nu va avea zoom 100x

/, Blog, Samsung/Samsung Note 20 nu va avea zoom 100x

Fanii phableturilor Samsung ar putea fi dezamagiti la aflarea celui mai recent zvon despre viitorul Note 20. Intr-o postare pe Twitter, IceUniverse afirma ca Samsung ar fi decis sa abandoneze functia de zoom 100x pe Note 20. Aceasta fusese lansata odata cu S20 Ultra, dar se pare ca a fost primita cu mult mai putin entuziasm decat anticipase producatorul koreean.

Deocamdata nu se stie care din cei doi senzori va fi downgradat, cel de inalta rezolutie sau cel de tip periscop. Se pare ca aceasta functionalitate, in ciuda unicitatii ei in lumea telefoanelor mobile, nu producea rezultate de foarte buna calitate, iar clientii Samsung nu au ezitat sa isi manifeste dezaprobarea, impingand producatorul sa o elimine.

Versiunea Plus a lui Galaxy Note 20 va benefia insa de senzorul principal HM1 de pe S20 Ultra. Este vorba de cel de 108 MP, care ar urma sa fie imbunatatit pentru a fi rezolvate problemele de focalizare de care s-au lovit deja mai multi utilizatori. Aceasta rezolvare presupune adaugarea unui senzor aditional care se va ocupa de partea de focus, in speranta ca problemele semnalate vor fi eliminate complet.

Cat despre viitorul phablet, am putea vedea lansate trei versiuni: Note 20 Lite, Note 20 si Note 20+, iar ultimele doua ar putea fi echipate cu un nou tip de ecran Samsung. Koreenii incearca sa imbunatateasca semnificativ experienta utilizarii acestui terminal prin implementarea unui nou senzor ultrasonic in display. Acesta ar urma sa fie mai mare, usurand astfel folosirea telefonului.

Scannerul actual de amprenta scaneaza o suprafata de 4 x 9 mm, in timp ce noul senzor 3D Sonic Max al lui Qualcomm ofera o suprafata de analiza de 20 x 30 mm, si poate scana doua degete simultan.

Note 20 si Note 20+ ar putea avea 16 GB de RAM si baterii de pana la 5000 mAh, dar asteptam noi vesti oficiale din partea producatorului.