Samsung Note de top va fi Note 10 Pro?

/, Blog, Samsung/Samsung Note de top va fi Note 10 Pro?

Tipsterul IceUniverse a postat recent un mesaj intrucatva enigmatic pe Twitter care mentiona doar un nume, Note10 Pro. IceUniverse este un personaj foarte respectat in lumea “zvonurilor” din zona tehnologiei mobile, iar multe din afirmatiile lui s-au dovedit a fi adevarate, asa ca avem toate motivele sa credem ca macar una din versiunile noului phablet Note 10 va primi sufixul Pro.

Pentru moment, stim ca Samsung pregateste doua modele de Note 10, cu dimensiuni ale ecranului diferite. Una din ele pare a avea o diagonala a displayului de 6.28″, in timp ce cealalta ar urma sa aiba un ecran de 6.75″. De asemenea, mai stim ca este posibil ca producatorul koreean sa livreze si o varianta de Note 10 cu conectivitate 5G. Astfel, am avea parte de nu mai putin de patru versiuni ale acestui telefon, doua mici si doua mari, fiecarei dimensiuni corespunzandu-i un model 4G si unul 5G.

IceUniverse afirma ca macar unul din noile modele Samsung va primi sufixul Pro, dar fara a face si altfel de precizari. In mod natural, ne asteptam ca versiunea de 6.75″ sa fie cea denumita Pro, dar nu avem inca certitudini totale. Exista si posibilitatea ca versiunile 5G sa fie cele cu sufixul Pro, desigur.

Pana una-alta, ramane sa asteptam inca putin pana cand Samsung va dezvalui date oficiale mai ample despre acest phablet. Stim totusi ca el va include cele mai noi inovatii ale koreenilor, printre care se numara nu mai putin de patru camere in versiunea de top, un stylus S Pen cu Bluetooth LE, scanner ultrasonic de amprenta integrat in ecran si foarte multa memorie RAM, dublata de capacitati de stocare on-board de pana la 1TB (cu un card microSD optional de 512 GB).

Ar fi o idee buna sa instalati o folie de protectie pe ecran imediat ce puneti mana pe Note 10, intrucat displayul acestuia va fi costisitor de inlocuit. Din cauza scannerului ultrasonic, service-urile nu mai pot face o simpla inlocuire ecran Samsung, fiind nevoie de instalarea unui nou ecran complet.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.