Samsung One UI 2.0 Beta va poate bloca accesul la telefon

/, Blog, Samsung/Samsung One UI 2.0 Beta va poate bloca accesul la telefon

In cazul in care sunteti printre utilizatorii Samsung nerabdatori sa testeze cea mai recenta versiune a interfetei grafice One UI 2.0 beta, avem o avertizare pentru dumneavoastra. Este foarte probabil ca telefonul sa refuze autentificarea prin parola, pin sau amprenta pe care ati incerca sa le introduceti.

Acest inconvenient a fost deja raportat de mai multi posesori de Samsung S10, si asteptam vesti daca si terminalele Galaxy Note 10 se comporta la fel. Ce este sigur insa e ca este posibil sa nu mai puteti folosi telefonul dumneavoastra si sa va uitati in gol la frumosul ecran Samsung fara a putea face ceva. Desigur, a fost gasita o”ruta ocolitoare” pentru acest neajuns, insa ea presupune sa va luati niste precautii INAINTE de a instala acest beta.

Calea de urmat este ca inainte de a instala cea mai recenta versiune beta a lui One UI 2.0, sa configurati o rutina de deblocare de la distanta a telefonului dumneavoastra. Odata facut acest pas, sunteti siguri ca veti putea debloca terminalul prin intermediul aplicatiei Find My Mobile, dupa ce in prealalbil ati sters parolele, pinul sau amprentele deja inregistrate, prin procedura remote.

In acest mod va veti putea redobandi accesul la telefonul dumneavoastra, dar pana la o noua versiune de One UI 2.0, se pare ca va trebui sa parcurgeti aceleasi etape in cazul in care reporniti terminalul. Daca nu ati instalat inca noul beta, poate ar fi mai indicat sa asteptati o versiune oficiala stabila care sa elimine acest comportament bizar, sau macar un nou update intermediar al interfetei grafice care sa va scuteasca de toate aceste necazuri.