Samsung One UI aduce mult a iOS

/, Blog, Samsung/Samsung One UI aduce mult a iOS

Samsung a publicat primul clip oficial care ne dezvaluie cateva detalii din viitoare interfata grafica One UI care va fi lansata in curand. Primul lucru care ne-a sarit in ochi a fost ca One UI imprumuta cateva din elementele de design din iOS, cu butoanele care activeaza/dezactiveaza anumite functii fiind probabail primul lucru pe care l-am remarcat.

Producatorul coreen a anuntat noua interfata grafica One UI la inceputul lunii noiembrie in cadrul Samsung Developers Conference 2018, dar abia acum am inceput sa primim imagini concludente cu ea. Din cate intelegem din imaginile prezentate, filosofia lui One UI este centrata pe elementele cele mai importante.

Termenul „focus” pare a fi unul din elementele dominante ale noului plan de comunicare media pentru One UI. Samsung incearca sa faca experienta de utilizare a telefoanelor care vor rula One UI una mai fluenta si mai naturala, dar pana cand nu o vom vedea in realiate, este greu de zis cat de mult au reusit coreenii sa isi atinga scopul.

Interfata este mai rotunjita si nu mai are margini, iar acest lucru apre sa ii fi iritat pe unii fani Samsung, in principal din cauza ca ecranele telefoanelor contemporane au margini foarte subtiri, iar acest lucru ar putea crea confuzie. Iconurile rotunjite s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor, desi cam aceasta pare a fi directia in care marseaza Samsung, cel putin pentru urmatorii ani.

One UI a fost gandita pentru noile flagshipuri S10, dar va fi adaptata si pentru Note 9, Galaxy S9 si S9+. Samsung are planuri certe de a crea o versiune si pentru Galaxy S8 si S8+, dar vom mai avea de asteptat pana cand ea va fi distribuita pe aceste terminale.

In clipul de mai jos va puteti face o idee destul de buna asupa lui One UI si a asemanarilor cu iOS-ul actual. Noua personal ne place One UI si abia asteptam sa o vedem in actiune. Cat despre noile telefoane, ramane de vazut cat de grea va fi o inlocuire sticla Samsung, probabil cea mai populara reparatie in lumea mobilelor.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.