Samsung planuiesc mai multe editii FE ale flagshipurilor viitoare

/, Blog, Samsung/Samsung planuiesc mai multe editii FE ale flagshipurilor viitoare

Samsung a anuntat in mod oficial detalii despre versiunile 4G si 5G ale lui S20 FE (Fan Edition), dar a mai facut o precizare chiar si mai interesanta. Gigantul koreean a afirmat ca planuieste sa lanseze versiuni FE ale mai multor telefoane viitoare din gama premium, extinzandu-si in acest fel oferta si catre clientii care isi doresc cele mai noi specificatii si cele mai avansate tehnologii, dar intr-un pachet cu un pret mai accesibil.

Seria Fan Edition este tot una din categoria flagshipurilor, propunand aceleasi procesoare si memorie RAM ca a telefoanelor de la varful listei de preturi, insa vin echipate cu niste camere un pic mai modeste ca si performante. Editia FE aduce acelasi ecran Samsung de top, in unele cazuri intr-o noua dimensiune, dar oferind aceleasi avantaje ca displayurile telefoanelor premium scumpe.

Fan Edition este denumirea cu care Samsung au preferat sa inlocuiasca vechiul sufix “Lite”, care se pare ca nu le oferea destula satisfactie clientilor. Mentiunea “Lite”, considerasera expertii in marketing ai lui Samsung, era asociata cu o versiune sensibil inferioara, probabil si din cauza faptului ca in trecut, atat koreenii, cat si alti fabricanti de telefoane mobile oferisera modele Lite care erau mult mai slabe decat modelele pe care erau bazate.

Ramane de vazut cum vor evolua preturile pentru versiunile FE ale viitoarelor telefoane. Pentru moment, se pare ca S20 FE va fi lansat cu un pret intre 650 si 800 de euro, insa acesta se intersecteaza cumva peste ofertele de S20 care au inceput sa apara in ultima vreme. Samsung spera ca editiile FE sa acopere zona dintre telefoanele mai scumpe ale seriei A si S sau Note, insa politica de pret va fi cea care va dicta in cele din urma masura succesului noii game.