Samsung pregateste lansarea unui nou telefon flexibil

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste lansarea unui nou telefon flexibil

Samsung nu au dat inca publicitatii detalii oficiale despre urmatoarele generatii de Galaxy Fold, insa avem informatii ca intr-adevar un urmas al primului telefon cu ecran flexibil va aparea destul de curand. Producatorul koreean a creat o pagina de suport pe site-ul oficial dedicat pietelor africane, iar acolo regasim modelul SM-F700F, despre care se crede ca reprezinta un nou terminal cu ecran pliabil.

Toate zvonurile par a indica faptul ca el ar fi un telefon care se pliaza pe orizontala, intrucatva similar cu noul RAZR 2019 lansat de Motorola in urma cu doar cateva zile. Pagina respectiva nu face nici o dezvaluire in ceea ce priveste acest telefon pe care Samsung l-a botezat “Bloom” in documentele interne. Se pare ca acest nou telefon cu ecran Samsung flexibil ar putea fi anuntat la inceputul anului viitor, dupa lansarea oficiala a lui S11.

Una din cele mai presante intrebari este cea legata de tipul de display pe care il va avea acest telefon. Stim ca Samsung a semnat un contract cu Dowoo pentru furnizarea de panouri de sticla ultra-subtire (UTG), dar este incert daca acestea vor putea fi folosite deja in noul Fold. Folosirea de Ultra Thin Glass ar fi o decizie cat se poate de fireasca mai ales daca ne aducem aminte de patimile prin care au trecut Samsung cu modelul initial de Fold.

Nici dupa ce acest telefon a fost revizuit, nu a scapat de chiar toate problemele, majoritatea lor legate, evident, de displayul care se poate zgaria foarte usor. Folosirea panourilor de UTG ar pune capat acestor necazuri, dar ramane de vazut daca noul Fold va fi echipat cu un asemenea tip de ecran.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.