Samsung pregateste mai multe telefoane flexibile

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste mai multe telefoane flexibile

Se pare ca Galaxy Flip Z este doar primul din terminalele cu ecran Samsung flexibil pe care urmeaza sa le vedem lansate intr-un viitor apropiat. Site-urile francez si roman ale companiei koreene au dezvalui deja primele accesorii oficiale ale lui Flip Z, sub forma unei huse originale din piele. Expertii din industrie spun ca acesta ar fi un semn clar al faptului ca Samsung are ganduri foarte serioase in ceea ce priveste o intreaga familie Z.

Mai mult, o fotografie care a aparut recent in mediile online infatiseaza ceea ce pare a fi un nou model al seriei Z, cu doua locuri de pliere al ecranului, dar fara a fi oferite mai multe detalii. Zvonurile spun ca Samsung ar fi foarte entuziasti in legatura cu ecranele acoperite cu Ultra-Thin Glass care au inlocuit polimerul de plastic folosit pe Galaxy Fold, asa ca ar fi dat frau liber unor proiecte care nu putusera fi realizate din cauza limitarilor tehnologice ale displayurilor.

Koreenii au oficializat existenta si numele lui Flip Z, punand online un microsite dedicat acestui model. Fara indoiala, fanii telefoanelor pliabile sunt pusi pe jar, atat de asteptarea lui Flip Z, cat mai ales a unor modele noi.

Flip Z este asteptat sa debuteze posibil luna aceasta, un un pret sensibil mai scazut decat cel al lui Fold, dar si cu specificatii tehnice mai modeste. Avand in vedere ca el reprezinta o noua premiera in familia de telefoane Samsung, credem ca va avea cumva si rolul de cobai, pentru a verifica daca mai exista vulnerabilitati critice in designurile pe care Samsung planuieste sa le transpuna in realitate.

Mai jos puteti vedea si o inregistrare video in care apare un Galaxy Flip Z si in care se vede ca acest terminal ar putea arata mult mai bine in realiatte decat in toate randarile si fotografiile de pana acum (minutul 4:28).