Samsung pregateste noi ecrane

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste noi ecrane

Importantul producator koreean pregateste schimbari mari pentru telefoanele din seriile A si M care vor fi lansate in 2020. Este vorba despre un nou ecran Samsung cu o alta arhitectura, care va elimina crestatura din partea superioara pe care o au in prezent displayurile de tip Infinity-V sau Infinity-U.

LetsGoDigital a descoperit ca un asemenea patent a fost depus inca din ultimele luni ale lui 2018 si care a fost admis in luna iulie fiind acum facut public. Noile ecrane Samsung A si M sunt o mixtura intre aceste tipuri de design. Daca telefoanele de top aveau perforatia pentru camera de selfie ca o “insula”, noul display o are in forma de “peninsula”.

Perforatia a fost mutata mai sus, aproape de marginea superioara a ecranului si este acum unita de aceasta prin inca un spatiu, in care e posibil sa fie pozitionat un senzor. Nu se stie inca in ce parte a ecranului va pune Samsung aceasta perforatie, iar imaginile care au iesit la suprafata infatiseaza atat pozitionarea in stanga, cat si in dreapta displayului.

Zvonurile legate de acest aspect indica faptul ca perforatia pe stanga ar fi rezervata ecranelor LCD de pe telefoanele ieftine din seria Galaxy M si modelelor entry-level ale familiei Galaxy A, in timp ce terminalele mai scumpe ale seriei A ar urma sa beneficieze de displayuri AMOLED cu perforatie pe dreapta.

De asemenea, se zvoneste si ca Samsung ar urma sa upgradeze displayurile flagshipurilor, dar inca nu se stie in ce directie va evolua designul lor. Ce pare a fi cert e faptul ca producatorul koreean va micsora macar camerele de selfie, daca nu chiar si pe cele principale. Am putea vedea flagshipuri cu patru camere principale, posibil una din ele avand un senzor de 108 MP.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.