Samsung pregateste noi telefoane in seria Galaxy M

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste noi telefoane in seria Galaxy M

Telefoanele cu preturi accesibile din seria Galaxy M au fost foarte profitabile pentru Samsung pana in acest punct, si se pare ca lista de terminale care s-ar putea lansa anul acesta inca nu s-a incheiat. Cele mai recente zvonuri privesc inca doua telefoane M, unul entry-level si unul din partea mediu-superioara a gamei.

Samsung ar putea lansa un model numit Galaxy M12s, cu specificatii modeste, dar foarte potrivit pentru zonele in care pretul joaca un rol crucial. Nu ne asteptam sa vedem nimic spectaculos de la acest telefon, insa suntem convinsi ca el se va vinde foarte bine in zona pietelor asiatice.

Un alt model despre care se crede ca ar putea aparea pana la finalul acestui an este Galaxy M42. In prima jumatate a acestui an, toata lumea era convinsa ca Samsung va lansa modelul M41, dar pana la urma acest lucru nu s-a intamplat. Koreenii au preferat sa anunte modelul M51, un terminal echipat cu un ecran Samsung de 6.7″ Infinity-O pe tehnologie Super AMOLED, patru camere si un procesor Snapdragon 730G, oferit cu stocare de 128 GB si versiuni cu 6, respectiv 8 GB de RAM.

Cum M41 nu a vazut inca lumina zilei, ar avea sens ca Samsung sa pluseze in aceasta gama de pret cu modelul M42, care ar putea prelua cate ceva din tehnologiile lui M51. Asta inseamna probabil acelasi procesor, la fel, oferit cu 6 sau 8 GB de RAM si stocare de 128 GB, o camera principala de 64 MP, ajutata de una ultrawide de 8 MP si un senzor de adancime sau unul macro de 2 pana la 5 MP si o camera de selfie de 24 MP.

Desigur, ecranul ar urma sa fie mai mic, cel mai probabil undeva in jurul a 6.3″ cat avea M40, desi Samsung au deja mai multe terminale cu displayuri de 6.4″ si avem toate motivele sa credem ca le vor folosi.