Samsung pregateste trei noi telefoane M

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste trei noi telefoane M

Nu mai putin de trei telefoane se vor adauga seriei de mijloc M a lui Samsung in curand. Este vorba despre Galaxy M21, M31 si M41, versiuni upgradate ale unor terminale deja existente.

Galaxy M21 ar urma sa primeasca un procesor Exynos 9609, identic cu cel pe care il gasim in Motorola One Action. El va fi ajutat de 4 GB de RAM si va avea doua camere principale, una de 24 MP si una de 5 MP pentru adancimea de camp.

M31 primeste nu mai putin de 6 GB de RAM care vor lucra in tandem cu un procesor Snapdragon 665. Pe partea de camere, Galaxy M31 sta mai bine, fiind echipat cu una principala de 48 MP, ajutata de una 12 MP ultra-wide si acelasi senzor de 5 MP pentru adancimea de camp.

Samsung va utiliza noul cip Exynos 9630 pentru Galaxy M41, alaturi de 6 GB de memorie RAM. Acest procesor se pare ca va inlocui actualul Exynos 9610, si l-am putea vedea introdus inclusiv in seria Galaxy A. Se zvoneste ca producatorul koreean va folosi noul senzor ISOCELL Bright GW1 pentru M41, cu specificatii impresionante. Este vorba despre 64 MP pentru camera principala, careia i s-ar adauga cei de 12 si 5 MP mentionati anterior.

Nu se stie inca ce tip de ecran Samsung va fi folosit pentru aceste terminale, desi este destul de probabil sa vedem koreenii utilizand seria lor curenta Infinity, cu mici crestaturi de diverse forme. La fel, nu avem inca date despre diagonalele acestor telefoane, desi ne putem astepta ca M21 sa fie de 6.2″ iar la polul opus, M41 sa aiba un display de 6.5″. Credem ca toate terminalele noi vor avea scannerul de amprenta pe spate.

Asteptam ca Samsung sa dezvaluie mai multe detalii despre noua gama Galaxy M si va vom tine la curent.