Samsung pregateste un concurent pentru Apple AirPods

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste un concurent pentru Apple AirPods

Samsung ar putea curma monopolul lui Apple in ceea ce priveste castile intraauriculare fara fir. Una din cele mai recente dezvaluiri, desi inca neconfirmata oficial de producatorul koreean, infatiseaza niste casti destul de asemanatoare cu Apple AirBuds, despre care se crede ca vor fi lansate impreuna cu noua familie S10 luna aceasta.

Inca nu stim daca imaginea care a aparut in mediul online este una reala sau este o randare digitala, dar ea infatiseaza un suport de casti foarte asemanator cu cel in care sunt livrate AirPods. Desi formele nu sunt atat de fluide ca cele ale castilor Apple, ne asteptam ca ele sa se potriveasca de minune cu designul telefoanelor S10. La fel, ne asteptam ca aceste casti sa fie compatibile si cu restul telefoanelor de la varful gamei Samsung, cum ar fi S9, S9+ sau Note 9.

Pe langa conectivitatea Bluetooth care va face din experienta ascultarii de muzica, vizionarea in liniste a filmelor sau convorbirile una mult mai satisfacatoare, avem de-a face cu inca un aspect deloc de neglijat. Va spusesem deja ca telefoanele din gama S10 vor veni cu incarcare wireless reversibila. Asta inseamna ca ele vor putea da curent catre alte dispozitive care suporta standardul de incarcare Qi.

Saltul logic e unul cat se poate de natural, daca ne gandim putin. Ne asteptam 100% ca suportul de incarcare al acestor casti sa functioneze atat cu, cat si fara fir. In cazul in care bateria suportului este pe golite dar nu aveti posibilitatea sa o conectati la un incarcator de priza sau la o baterie externa, este de ajuns sa o lipiti de spatele telefonului Samsung S10 pentru ca aceasta sa fie reincarcata, si odata cu ea, si castile.

In cazul in care lucrurile vor sta intocmai asa, Samsung ii va face fericiti pe multi utilizatori. Mai mult chiar, datorita extinderii popularitatii bateriilor externe cu functie de incarcare wireless, utilizarea unor asemenea casti ar deveni mult mai facila si mai placuta. Castile sunt asteptate cu un pret in jur de 149 €.

Va puteti adresa unui service GSM pentru acest fel de baterii externe, intrucat multe ateliere de reparatii vand si accesorii diverse, si ati putea avea surpriza sa gasiti exact ce va trebuie.