Samsung pregateste un nou telefon flexibil

/, Blog, Samsung/Samsung pregateste un nou telefon flexibil

Potrivit publicatiei koreene The Investor, Samsung ar urma sa lanseze in intervalul urmator o intreaga gama de telefoane mobile cu display flexibil. Dar cea mai interesanta veste o reprezinta intentia gigantului koreean de a aduce pe piata un telefon cu ecranul pozitionat in partea exterioara, asa cum este cel al lui Huawei Mate X. Iar ca lucrurile sa fie chiar si mai interesante, se zvoneste ca Samsung ar vrea sa lanseze acest terminal chiar inaintea concurentei chineze.

Sursa mentioneaza si ca Samsung ar fi inceput deja productia acestui terminal, desi nu a facut nici un anunt referitor la iminenta acestui nou produs. Va reamintim ca Galaxy Fold este inca “in lucru” dupa esecul intial cauzat de erorile de proiectare care au cauzat defectarea primelor telefoane trimise presei spre evaluare, defectiuni cauzate de acel ecran Samsung special si complet nou.

Koreenii afirma ca nu mai este mult de asteptat pana la lansarea propriu-zisa a lui Fold, dar ca ea nu va avea loc in luna iulie, asa cum ne asteptam. Cum Huawei a impins lansarea lui Mate X pentru septembrie, intrucat vor sa implementeze si comunicatiile 5G, nu ramane decat luna august pentru ca Samsung sa isi lanseze noile telefoane.

Ne gandim ca lansarea noului telefon flexibil Samsung, poate si a lui Galaxy Fold, vor fi facute simultan cu introducerea celui mai recent phablet, Note 10. Samsung lucreaza deasemenea la o versiune 5G a lui Fold, dar pentru moment e imposibil de apreciat daca el va avea atat variante 4G cat si 5G, ori daca Samsung va prefera sa puna pe piata doar modelul cu cea mai noua tehnologie.