Samsung prezinta A8s FE, un telefon dedicat femeilor

/, Blog, Samsung/Samsung prezinta A8s FE, un telefon dedicat femeilor

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, Samsung va lansa un telefon dedicat femeilor, care vine intr-o combinatie de culori spectaculoasa. Este vorba despre o noua iteratie a lui Galaxy A8s, de aceasta data cu sufixul FE adaugat, cel mai probabil prescurtand Female Edition. Acest telefon vine cu o culoare gradient care alterneaza intre roz si auriu, care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care este privit si de directia si intensitatea luminii ambientale.

Versinile roz si aurie a telefoanelor mobile si-au castigat repede multi adepti, indiferent daca a fost vorba de fani Samsung sau Apple, asa ca ne asteptam ca si acest terminal sa intre in preferintele clientelei in scurt timp.

Potrivit informatiilor de pana acum, Galaxy A8s FE va fi identic din punct de vedere tehnologic cu versiunea de baza. Totusi, inca nu stim daca A8s FE va fi echipat cu 6 sau 8 GB de memorie RAM, dar stim ca slotul microSD accepta carduri de pana la 512 GB. Stocarea se asteapta a fi de 128 GB.

Telefonul are un ecran Infinity O de tip IPS LCD de 6.4”, cu rezolutie de 1080×2340 pixeli, cu camera de selfie de 24 MP integrata. Camerele principale sunt trei la numar, cu cea de baza de 24 MP, ajutata de una telefoto de 10 MP si una de adancime de 5 MP.

Procesorul lui A8s FE este un Snapdragon 710 cu 8 nuclee, alimentat de o baterie de 3400 mAhcare suporta fast charging, iar senzorul de amprenta se afla pe spatele telefonului. Asteptam si pretul acestui nou telefon, de la care ne asteptam sa fie undeva in jurul pretului lui A8s standard, poate un pic mai mare din cauza culorii speciale.

Cat despre displayul lui, nu credem ca o inlocuire sticla Samsung A8s FE va ridica probleme, avand in vedere ca reparatiile pentru ecranele Infinity sunt deja pe lista operatiunilor de zi cu zi in service-uri.