Samsung promite sa repare camera de pe Note 9

/, Blog, Samsung/Samsung promite sa repare camera de pe Note 9

Voci oficiale Samsung au anuntat ca producatorul coreean a inceput deja sa investigheze problemele camerelor unora din modele Galaxy Note 9. In urma cu cateva saptamani, au inceput sa apara in mediul online plangeri ale proaspetilor posesori de Note 9 care reclamau faptul ca aplicatia de camera foto se tot bloca.

Se pare ca doar unele din phableturile echipate cu procesoare Snapdragon 845 au dezvoltat aceasta problema. In unele cazuri aplicatia se bloca iremediabil, trebuind repornita, in timp ce in altele „ingheta” pentru 10-15 secunde. E suficient sa stam si sa analizam cat de frustranta este o aplicatie de camera foto lenta ca sa ne dam seama de gradul de nemultumire al proprietarilor de Note 9 afectati.

Unii au suspectat ca functia Smart Stay ar fi cauza acestor probleme, dar pana la ora la care a fost redactat acest articol inca nu avem o pozitie oficiala din partea lui Samsung. Totusi unul din moderatorii forumului oficial al companiei in Statele Unite a admis ca Samsung a luat cunostinta de aceasta problema si va livra un update care sa o remedieze. Nu s-a precizat insa cand ar putea fi livrat acest update.

Ce se stie pana acum e ca in cazul in care va apare pe ecran un mesaj gen ”Camera Failed,” ati putea incerca sa curatati system partition cache. Degeaba ajungeti cu Note 9 la un service Samsung, pentru ca inca nu are nimeni cum sa va ajute. Tot ce puteti face este sa sperati ca update-ul Samsung nu va intarzia prea mult.