Samsung S10 5G la pre-comanda in UK, pret de debut 1250€

/, Blog, Samsung/Samsung S10 5G la pre-comanda in UK, pret de debut 1250€

Samsung a debutat precomenzile pentru primul lor terminal cu conectivitate 5G. Este bineinteles vorba despre unul din cele mai asteptate telefoane mobile ale anului, S10 5G. Din cate intelegem de la divizia britanica a producatorului koreean, vanzarile de S10 5G ar urma sa debuteze pe 7 iunie.

Pretul pe care trebuie sa il plateasca in Marea Britanie un doritor de Samsung 5G este de 1099 lire sterline, care echivaleaza cu aproximativ 1245 de euro. Pentru moment, modelul care va fi disponibil este cel echipat cu 8 GB de RAM si 256 GB de stocare interna. Ramane sa vedem cat de multi clienti vor opta pentru aceasta versiune, ori o vor astepta pe una echipata mai bine. Spre deosebire de alte flagshipuri ale lui Samsung, S10 5G nu mai are slot microSD, iar pentru unii utilizatori cei 256 GB s-ar putea dovedi insuficienti.

Acest model 5G vine cu nu mai putin de trei camere frontale si patru camere principale, un acumulator de 4500 mAh si incarcare rapida de 25W. Si la capitolul display, S10 5G se diferentiaza de restul telefoanelor, fiind echipat cu un ecran Samsung de 6.7″.

Unele comentarii legate de aceste telefoane mai afirma ca ele ar fi blocate in anumite retele mobile, iar cei care le cumpara trebuie sa fie atenti ce optiune selecteaza cand isi precomanda un S10 5G. Asteptam in curand noi detalii despre disponibilitatea acestui model special de Samsung S10 si in celelalte piete europene.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.