Samsung S10 apare in randari oficiale

/, Blog, Samsung/Samsung S10 apare in randari oficiale

Au aparut si primele randari ale lui Samsung S10 despre care se spune ca sunt oficiale. Ele nu difera foarte mult de cele mai recente fotografii care au aparut in presa online, insa cum sursa, WinFuture, din care provin pare a fi una de incredere, avem motive sa le luam in seama.

S10 a tot fost subietcul multor dezbare in ultimele luni, asa ca aceste imagini nu ne surprind cu nimic. Este poate insa de luat in seama acuratetea lor, in special de catre cei care sunt foarte pretentiosi la detalii. Asa cum se observase si din randari neoficiale, S10 inca nu este un telefon cu fata integral acoperita de ecran, unul din aspectele la care se pare ca viseaza multi fabricanti.

Totusi suprafata utilizabila a ecranului a fost marita prin minimizarea portiunilor din partile inferioara si superioara ale telefonului. La acest lucru a ajutat semnificativ si integrarea camerei/camerelor de selfie in display. Samsung S10 va avea asadar un ecran perforat in zona in care sunt amplasate camerele secundare si ramane de vazut cat de frustrant va fi pentru tilizatori sa isi aduca aminte sa curete displayul inainte de a initia un apel video sau de a-si face un selfie.

Doar S10+ are o perforatie mai ampla in ecran, intrucat a fost echipat cu un modul cu doi senzori pentru camera de selfie, in timp ce celalalte modele au doar cate unul. Un alt aspect interesant care nu a reiesit inca din imaginile cu S10 care au aparut pana in acest moment este cum va fi redat continutul video pe ecran.

Cum nimeni nu a vazut inca un S10 “in actiune”, nu putem sa nu ne intrebam daca nu cumva acele perforatii vor obstructiona vizualizarea de continut video. Unele voci sustin ca Samsung va scala aria vizibila astfel incat ea sa se opreasca langa camere, dar asta inseamna ca ecranul va avea o dunga neutilizata in acea zona, ceea ce nu arata chiar bine, daca ne intrebati.

Samsung S10 arata elegant, dincolo de afinitatile sau antipatiile pe care utilizatorii diverselor marci le-ar putea avea si, desi nu introduce (deocamdata) nici o tehnologie sau vreun element de design cu adevarat revolutionare, suntem siguri ca isi va gasi foarte repede multi adepti.

Noi insa ne gandim la cum vor trebui efectuate reparatii precum o inlocuire sticla Samsung, avand in vedere ca S10 au integrate atat camere in ecran, cat si senzorul de amprenta.