Samsung S10 apare pe 20 februarie

/, Blog, Samsung/Samsung S10 apare pe 20 februarie

Vesti bune pentru fanii Samsung: producatorul coreean va dezvalui in mod oficial noua familie S10 in cadrul evenimentului Samsung Unpacked care va avea loc in San Francisco pe 20 februarie. Desi acest zvon aparuse de ceva vreme, au fost multi cei care sperau ca acest lucru se va intampla in timpul Mobile World Congress (MWC 2019), care incepe la numai 5 zile dupa evenimentul anuntat de Samsung.

Se pare insa ca producatorul coreean doreste ca intreaga atentie a presei sa fie concentrata pe noua sa serie de flagshipuri si astfel a ales sa organizeze propria lansare separat. Inca nu au fost trimise invitatiile de presa, e drept, dar cum aceasta stire vine din niste surse cu credibilitate crescuta, ne putem astepta la un comunicat oficial in cel mai scurt timp. Desigur, noile telefoane de top din gama S10 vor fi prezente si la MWC, asa ca lansarea anticipata ar trebui sa creasca interesul entuziastilor Samsung.

Pentru moment, sunt confirmate trei terminale, S10 E, care fuseze „botezat” S10 Lite si care e cel mai compact si ieftin membru al familiei, S10 si S10 Plus, care va fi varful de gama. In continuare exista speculatii legate de anuntarea unui S10 cu conectivitate 5G in cadrul aceluiasi eveniment, dar nimeni nu pare sa fie 100% sigur. Intre timp, au aparut zvonuri ca terminalul 5G ar putea veni cu o baterie foarte generoasa, de 5000 mAh, ceea ce ar putea insemna un boost notabil in durata de utilizare cu o singura incarcare.

Asteptam cu nerabdare apropierea datei de lansare intrucat e foarte probabil sa avem parte de dezvaluiri chiar inainte de eveniment. Apoi, evident, ca vom incerca sa punem mana pe S10 si S10 Pluscat mai repede, ca sa vedem cat de greu de reparat sunt, si mai ales ce presupune o inlocuire sticla Samsung pentru ele.