Samsung S10 ar putea incarca wireless alte telefoane

/, Blog, Samsung/Samsung S10 ar putea incarca wireless alte telefoane

Desi Samsung S10 in mod cert nu va porni o noua revolutie in lumea telefoanelor mobile, se pare ca producatorul coreean mizeaza pe cateva tehnologii novatoare care sa il faca atractiv atat pentru vechii fani ai marcii, cat si pentru clienti noi. Dupa ce a anuntat ca S10 va fi primul telefon cu stocare de 1 TB nativa on-board, Samsung a revenit in centrul atentiei dupa ce inca o informatie a transpirat catre presa online. Este vorba de capabilitatea de transfer wireless de energie in sens opus. Cu alte cuvinte, se pare ca S10 va putea incarca wireless si alte dispozitive mobile.

Se zvoneste ca tehnologia se va numi Powershare si va functiona cu orice dispozitiv care suporta standardul de incarcare Qi. Aceasta informatie a fost extrapolata din fotografia unei telecomenzi despre care se crede ca va fi folosita in timpul prezentarii de debut a lui S10. Pe aceasta telecomanda se poate observa un buton cu o baterie si o sageata care arata inspre exteriorul acesteia.

Tehnologia nu este noua, ea fiind deja prezenta in Huawei Mate 20 Pro, asa ca nu avem de-a face cu un debut absolut. Totusi, foarte putini fabricanti s-au incumetat sa o adopte, iar Samsung da dovada de curaj in privinta asta. Daca va deveni o caracteristica standard in lumea telefoanelor mobile, este imposibil de estimat in acest moment, insa toate lucrurile care acum ni se par normale au fost “ciudatenii” la vremea lor.

Ce ne intereseaza cel mai mult este cata energie va putea transmite Samsung S10 inapoi prin sistemul wireless. Pentru a fi o functie utila, acest telefon ar trebui sa aiba si putere de incarcare si o baterie care sa faca posibila aceasta operatiune. In cele din urma, capacitatea bateriei lui S10 va fi cea care va avea ultimul cuvant in aceasta problema, si pana cand nu aflam date oficiale legate de acest aspect, nu ne ramane decat sa speram la cifre cat mai mari.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.