Samsung S10 are scanner de amprenta in ecran

/, Blog, Samsung/Samsung S10 are scanner de amprenta in ecran

Samsung S10 vine intr-adevar cu scanner de amprenta in ecran, iar acest lucru a fost confirmat de cativa programatori de pe forumul XDA. Acestia au analizat codul sursa al aplicatiei Samsung Pay si au gasit acolo indicii clare despre aceasta echipare.

Mai precis este vorba de cateva instructiuni pentru interfata grafica a aplicatiei Samsung Pay. Ele descriu dinamica interfetei in momentul in care utilizatorul ar incerca sa autentifice o plata cu ajutorul amprentei proprii. Linia de cod care a dezvaluit acest aspect mentioneaza explicit „enlarge bottom layout for Beyond in-display FP scanner”, ceea ce se traduce prin „mareste sectiunea inferioara a layout-ului device-ului Beyond pentru scannerul de amprenta din ecran”. Stim ca Beyond este numele de cod al familiei S10, in timp ce FP prescurteaza bineinteles, FingerPrint.

Cum codul de Samsung Pay nu mentioneaza expres despre care device Beyond este vorba, este inca incert carui S10 ii e destinata aceasta instructiune. Totusi, daca ne gandim la S10 E este cel mai ieftin telefon al gamei, ne putem astepta ca el sa nu beneficieze de acest scanner, ci de unul traditional, poate chiar montat pe o latura a telefonului. Asadar, credem ca nu gresim foarte mult daca estimam ca S01, S10+ si versiunea 5G a acestui telefon vor veni cu senzor de amprenta integrat in display.

Ramane de vazut cum va fi rezolvata problema senzitivitatii scannerului de amprenta atunci cand utilizatorii instaleaza o folie protectoare pe ecran. Unii fabricanti de huse de protectie au mentionat ca acest senzor nu functioneaza atunci cand o folie de sticla sau plastic este aplicata pe S10, asa ca asteptam cu nerabdare sa aflam cum va fi solutionata aceasta dilema.

La fel, asteptam sa fie lansat S10 ca sa il „disecam” si sa vedem ce presupune o inlocuire sticla Samsung pentru acest model.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.