Samsung S10+ cu camera de selfie 4K?

/, Blog, Samsung/Samsung S10+ cu camera de selfie 4K?

Pe reteaua de socializare chineza Weibo au aparut zvonuri noi despre Samsung S10+ si ele sunt cel putin interesante. In cazul in care exista o umbra de adevar in aceste zvonuri, S10+ ar putea ajunge in fruntea listei telefoanelor la capitolul camere secundare. Potrivit sursei chineze, producatorul koreean ar urma sa echipeze flagshipul cu un ansamblu uimitor de camere de seflie.

Ele ar beneficia de stabilizare optica in loc de cea digitala si ar fi echipate cu un senzor care poate filma 4K. Nu ne-ar mira ca Samsung sa includa aceste aspecte in S10 si S10+, cu atat mai mult cu car S9 si S9+ deja ofera filmare la 1440p, autofocus si stabilizare digitala. Ca lucrurile sa fie si mai si, sursa chineza adauga ca filmarea 4K ar putea fi la 60 fps, supralicitand astfel echiparea celor doua telefoane pentru a contrabalansa in principal atacurile lui Huawei P20 si Mate 20.

Se asteapta ca Samsung sa aiba un modul cu trei camere principale, una de 12 MP cu apertura variabila, una cu unghi larg de 16 MP si una de 13 MP telefoto. Daca Samsung reuseste intr-adevar sa ingramadeasca atat de multa tehnologie in noile S10 si S10+, am putea asista la ridicarea stachetei in acest domeniu la cote la care pana acum doar indrazneam sa visam.

Pana si cel mai ieftin model al agmei, S10 E ar putea schimba felul in care ne raportam la entry-level-ul gamelor de top. Se zvoneste ca el va mosteni ansamblul de camere de pe Note 9, ceea ce ar insemna un avantaj notabil chiar si pentru cei care nu sunt dispusi sa cheltuie sume foarte mari pe un telefon din cea mai noua generatie Samsung.

Despre S10 E stim ca va avea un senzor de amprenta clasic, montat pe una din laturi, in timp ce S10 si S10+ vor avea unul ultrasonic, montat in ecran. Este destul de probabil ca acest aspect sa faca o inlocuire sticla Samsung ceva mai dificila cand vine vorba de reparatii, dar cum pana la lansare nu mai e decat putina vreme, suntem sigurica ne vom lamuri in scurt timp.