Samsung S10 cu senzor de amprenta ultrasonic?

/, Blog, Samsung/Samsung S10 cu senzor de amprenta ultrasonic?

Ultimele zvonuri din tabara Samsung indica faptul ca telefonul lor aniversar, sa il numim deocamdata S10, ar putea avea totusi un scanner de amprenta integrat in ecran. Dar nu aceasta ar fi noutatea in ce priveste flagshipul coreean, ci faptul ca spre deosebire de senzorii folositi pana acum in industrie, bazati pe tehnologie optica, Samsung S10 ar putea avea un senzor ultrasonic.

Displayul lui S10 ar urma sa fie un element AMOLED realizat de Samsung, in timp ce senzorul de amprenta ar urma sa fie fabricat de catre Qualcomm, care va livra si procesorul noilor terminale.

Zvonurile spun si ca Samsung S10 ar urma sa fie echipat cu procesorul Snapdragon 855, ajutat de 6 GB de memorie RAM si ca structura lui ar fi rezistenta la apa si praf dincolo de specificatiile standardului IP68.

In industrie se mai vehiculeaza ca S10 va avea trei camere principale, de 24, 8 si 12 MP, capabile sa inregistreze slowmotion la uluitoarea viteza de 960 cadre pe secunda. Camera de selfie ar urma sa aiba un senzor de 12 MP care ar lucra in tandem cu un scanner de retina si unul facial, dar in 3D de data aceasta. Pana la ora actuala, sistemul de recunoastere faciala al lui Samsung este doar capabil de scanari 2D, si din aceasta cauza este mult mai usor de pacalit decat tehnologia Face ID a rivalilor Apple.

Aceleasi surse presupun ca ne-am putea astepta la anuntul lui Samsung legat de S10 in primul trimestru al lui 2019, urmand ca lansarea in magazine sa aiba loc in jurul a un an de la lansarea lui S9 si S9+, adica in februarie-martie.

Pana cand nu vom avea date mai credibile despre Samsung S10, ramane doar sa speculam printre zvonuri care de care mai fanteziste. Cert este ca toti fabricantii de telefoane incerca sa aduca pe piata display-uri cat mai performante cu care sa isi atraga clientii. Va fi interesant de vazut ce presupune o inlocuire de ecran Samsung S10…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.