Samsung S10 Lite are o baterie de 4370 mAh

/, Blog, Samsung/Samsung S10 Lite are o baterie de 4370 mAh

S10 Lite va deveni in relativ scurt timp cel mai nou membru al familiei de telefoane premium a lui Samsung. Terminalul a trecut deja pe la Geekbench si avem deja confirmate cateva din datele tehnice, chiar daca doar minimale.

Acest nou terminal va fi echipat cu un procesor Snapdragon 855 ajutat de 8 GB de RAM, ruland Android 10 din fabrica, peste care Samsung va pune cel mai probabil versiunea 2.0 a interfetei grafice One UI.

In ceea ce priveste capacitatea acumulatorului, cele mai recente vesti vin de la agentia Braziliana Anatel, care declara ca S10 Lite are o baterie de 4370 mAh. Acest numar pare un pic suspect, intrucat standardul curent al lui Samsung in materie de acumulatori este de 4500 mAh.

Unele voci sustin ca producatorul koreean ar putea intr-adevar sa micsoreze capacitatea bateriei lui S10 Lite din ratiuni de spatiu interior. Se pare ca la acest terminal el ar putea fi un pic mai mic decat la restul telefoanelor S10. De asemenea, avem toate motivele sa credem ca acest model va suporta standardul de incarcare rapida de 45W, desi ne indoim ca Samsung va pune in cutia lui un asemenea charger.

Desi inca nu avem vreo data de lansare a lui S10 sau vreun pret cu care ar putea aparea el pe piata, se presupune ca acest telefon va fi disponibil in culorile alb, albastru si negru. S10 Lite ar putea avea un ecran Samsung de pana la 6.7″ diagonala, cu rezolutie FHD+ de tip Super AMOLED. Cei care isi doresc un asemenea S10 mai ieftin ar putea totusi beneficia de un ansamblu de trei camere format din una principala de 48 MP, secondata de una ultra-wide de 12 MP si completat cu un senzor de adancime de camp de 5 MP, in timp ce camera de selfie ar putea fi una de 32 MP.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.