Samsung S10 Lite primeste super-upgrade-uri la camere

/, Blog, Samsung/Samsung S10 Lite primeste super-upgrade-uri la camere

Samsung S10 Lite primeste un upgrade substantial care adauga noi functionalitati camerei foto-video care ii vor face fericiti pe posesori. Cea mai importanta imbunatatire este adaugarea functiei de stabilizare Super Steady la rezolutia de 2160p, adica 4K.

Este de remarcat faptul ca in acest moment, nici macar flagshipurile S20 nu beneficiaza de aceasta caracteristica, ele avand limitat acest tip de stabilizare pentru rezolutia de 1080p. Desigur, odata implementata aceasta functie pe S10 Lite, ne asteptam ca ea sa ajunga in scurt timp si pe terminalele din seria S20, pentru ca posesorii sa poata beneficia din plin de capacitatile excelentului ecran Samsung.

Acest nou firmware aduce si filmare la 60 de cadre pe secunda la aceasta rezolutie 4K, un aspect care nu fusese disponibil pana acum pe toate telefoanele, Samsung preferand sa impuna niste limitari legate de anumite zone geografice. In plus, calitatea imaginilor capturate cu camerele lui S10 Lite a fost imbunatatita, alaturi de stabilitatea aplicatiei.

Alaturi de upgrade-urile camerelor, S10 Lite a primit si upgrade-uri care privesc scannerul ultrasonic de amprenta, astfel incat el va reusi sa deblocheze telefonul mai repede.

Noul firmware are seria G770FXXU2ATB2 si “cantareste” 416 MB, ceea ce il face usor de downloadat chiar si prin conexiunea de date. De retinut faptul ca el aduce si patchurile de securitate ale lunii februarie, iar cei care il instaleaza nu vor putea face downgrade la o versiune inferioara, tocmai din cauza acestor noi masuri de securitate.

Daca nu sunteti siguri cum va functiona telefonul dumneavoastra cu acest software, puteti astepta sa vedeti ce spun alti utilizatori care au instalat noul firmware si apoi sa luati o decizie. Avand insa in vedere imbunatatirile pe care le aduce, credem ca ar fi indicat sa il instalati.