Samsung S10 Plus 5G ajunge intai la Verizon

/, Blog, Samsung/Samsung S10 Plus 5G ajunge intai la Verizon

Desi primele zvonuri legate de un nou telefon Samsung din seria S10 dar cu conectivitate 5G au aparut de prin septembrie, abia acum incep sa iasa la suprafata informatii cu iz puternic de credibilitate legate de acest terminal. Se pare ca S10 Plus 5G este intr-adevar un proiect real, intrucat au aparut stiri care pretind ca acest mobil va fi lansat in curand, intai prin carrierul nord-american Verizon.

Operatorul de telefonie inca nu a emis nici un comunicat in acest sens, dar expertii in industrie se asteapta ca telefonul ce va fi lansat exclusiv la Verizon sa fie unul din modele de top, poate chiar cel mai bine echipat. Asta ar insemna ca am putea avea de-a face cu un S10 Plus care, pe langa modem 5G, sa aiba pana la 12 GB de memorie RAM si un impresionant spatiu de stocare interna, de 1 TB.

Max Weinbach, cel care a dat publicitatii pe Twitter aceasta veste, spune ca Samsung ar fi organizat o licitatie pentru carrierii de telefonie mobila, in urma careia autorul celei mai atractive oferte urma sa primeasca un contract exclusiv pe parcursul catorva luni de la introducerea oficiala a acestui telefon.

Aceasta stire a aparut si pe alte site-uri de specialitate, care au mai confirmat ca S10 Plus va avea si o camera telefoto (cel mai probabil de 13 MP) si fiecare din cele trei camere principale va avea propriul sistem de stabilizare optica. Singura camera care nu va avea auto-focus este cea cu unghi larg, de 123 de grade.

Asteptam in continuare ca mai multe surse sa confirme aceste vesti si eventual sa ofere mai multe detalii despre echiparea acestui model, cat si pretul. Desi mai este inca destul de mult pana cand Samsung S10 in varianta de top va fi disponibil in Europa, ar fi o idee buna sa va pregatiti actualul telefon pentru revanzare. Iar daca are nevoie de reparatii, un service telefoane Samsung este destinatia fireasca.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.