Samsung S10 poate filma selfie slow-motion

/, Blog, Samsung/Samsung S10 poate filma selfie slow-motion

Cel mai recent update de software aduce vesti foarte bune si interesante pentru posesorii unui telefon din gama Samsung S10. Una din cele mai asteptate noutati este bineinteles imbunatatirea functiilor de recunoastere ale senzorului ultrasonic de amprenta integrat in impresionantul ecran Samsung. Asteptam ca acest update sa fie distribuit in mai multe tari pentru a vedea cat de mult au reusit koreenii sa elimine din neajunsurile raportate cu doar putin timp in urma de multi utilizatori.

Pe partea de video, firmware-ul nou pentru S10 adauga o optiune foarte interesanta, si anume capacitatea dea filma in slow-motion inclusiv cu camera de selfie. Noi nu vedem o utilizare masiva a acestei functii, dar suntem convinsi ca ea ii va face fericiti pe multi posesori de S10 si mai ales pe creatorii de continut video.

S10 vine cu o camera de selfie echipata cu doar un senzor de 10 MP, asa ca nu ne putem astepta la filmari spectaculoase cu acest telefon. S10+ insa, fratele lui mai mare, are si un senzor de adancime de 8 MP, iar asta face acest terminal mult mai capabil pentru scopuri video, chiar si cu camerele de selfie.

Odata cu acest nou firmware, telefoanele din familia S10 vor avea activata si functia Auto Hotspot, care permite utilizatorului sa impartaseasca automat propria conexiune la internet cu alte dispozitive Samsung aflat in apropiere si conectate la acelasi cont Samsung. Lista de noutati mai contine Intelligent Wi-Fi 5.1 si butoane media in zona de notificari, prin intermediul carora veti putea controla alte gadgeturi conectate prin telefon, cum ar fi televizoare sau dispozitive Bluetooth.

Pentru moment, Samsung a trimis Over-the-Air acest nou software doar catre terminalele din Elvetia si Germania, dar ne asteptam ca el sa devina in scurt timp disponibil in intreaga Europa, apoi in restul pietelor internationale.