Samsung S10 si Note 10 primesc versiuni Lite

/, Blog, Samsung/Samsung S10 si Note 10 primesc versiuni Lite

Dupa nenumarate zvonnuri care anticipau aparitia versiunilor Lite ale lui S10 si Note 10, producatorul koreean a confirmat oficial lansarea acestor doua terminale. Ele se vor bucura de o prezentare oficiala in cadrul CES 2020 in curand, si ramane de vazut ce cota de piata vor reusi sa adune, data fiind oferta extrem de generoasa a koreenilor.

Cele doua telefoane sunt destul de asemanatoare, atat din punctul de vedere al specificatiilor, cat si al aspectului. Ambele sunt echipate cu un ecran Samsung cu diagonala de 6.7″ cu rezolutie FullHD+ AMOLED care are o perforatie mica in partea de sus, pozitionata identic, in partea centrala, pentru camera de selfie de 32 MP.

Acumulatorii ambelor sunt si ei identici, cu capacitatea de 4500 mAh. La capitolul stocare avem de-a face cu 128 GB si versiuni de 6 si 8 GB de memorie RAM. Aceste terminale ruleaza Android 10 din fabrica, si interfata grafica One UI 2.0. Este posibil ca Samsung sa ofere si capacitati de stocare mai mari.

Desi S10 Lite si Note 10 Lite au module cu cate trei camere principale, acesta este punctul in care ele incep sa difere. S10 Lite are o camera primara de 48 MP cu stabilizare optica “Super Steady”, ajutata de una ultra-wide de 12 MP si de una macro de 5 MP. Note 10 Lite vine echipat cu trei senzori de 12 MP: unul cu apertura de f/1.7 cu Dual Pixel Autofocus, unul ultra-wide si unul telefoto.

Si procesoarele acestor doua modele sunt diferite, S10 Lite avand un CPU de 7 nm octa-core, in timp ce Note 10 Lite are un procesor tot cu opt nuclee, dar pe tehnologie de 10 nm. Desigur, phabletul include si stylusul S Pen care a facut intotdeauna diferenta intre terminalele de la varful gamei Samsung. Nu se cunosc in acest moment preturile cu care vor fi lansate S10 Lite si Note 10 Lite, dar cel mai probabil le vom afla saptamana viitoare la CES 2020.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.