Samsung S10 si S10+ in Cardinal Red apar in curand

/, Blog, Samsung/Samsung S10 si S10+ in Cardinal Red apar in curand

Desi Samsung nu a spus absolut nimic in ultimele saptamani despre iminenta unor telefoane in culori noi, cel mai nou leak ne prezinta varfurile de gama intr-o nuanta inedita, Cardinal Red. O culoare rosie fusese mentionata printre zvonurile legate de lansarea gamei S10, dar nimic cert nu fusese disponibil la acea data.

Cele mai recente imagini care au aparut in mediul online ne arata un S10 Cardinal Red care atrage atentia, cu o culoare vibranta si curajoasa, de la care ne asteptam sa atraga o sumedenie de clienti care s-au cam plictisit de duetul alb-negru, de eternul albastru, sau de versiunile de gri/argintii de pana acum.

Se zvonise ca Samsung ar planui o varianta Cinnabar Red pentru telefoanele din gama S10, dar nimic nu s-s transformat in realitate. Sincer, Cardinal Red arata chiar mai bine decat Cinnabar Red si ne-am dori sa vedem aceste telefoane in magazine cat mai curand.

S10 si S10+ nu sunt primele telefoane de top Samsung care sunt livrate in asemenea culori. Atat S8, cat si S9 au avut o versiune Burgundy Red, dar care din pacate a fost disponibila doar pe pietele asiatice. Din nefericire, acest lucru e posibil sa se intample si cu noile flagshipuri, se teme presa de specialitate.

Pe vremea cand telefoanele nu aveau incarcare wireless si nici spate din sticla, schimbarea culorii lor, fie ea si partiala, era usor de facut. Tot ce trebuia era ca posesorul sa faca un drum la un service Samsung autorizat si sa isi cumpere un capac in nuanta dorita. In zilele noastre insa, clientii se pot baza doar pe studiile de marketing facute de catre fabricanti si pot doar sa spere ca acestia vor pune in vanzare telefonul dorit in culoarea preferata. Lucru care se intampla din ce in ce mai rar, din cauza incercarii de a minimiza costurile de productie si a stocurilor greu vandabile…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.