Samsung S10 va avea camera gestures

/, Blog, Samsung/Samsung S10 va avea camera gestures

Galaxy A8s, primul telefon cu camera integrata din industrie a fost introdus recent de catre Samsung, avand un display Infinity O si el prefigureaza cum va arata viitoarea familie de flagshipuri.

Camera acestui terminal poate fi pornita foarte usor din modul de standby folosind un gest. Utilizatorii trebuie sa gliseze cu degetul pe ecran, dinspre camera catre centrul telefonului, astfel comandand pornirea modului foto sau video, dupa caz. Se pare ca acest mod de a porni camera va fi dus si pe telefoanele noii serii S10.

Cele mai recente zvonuri spun chiar ca Samsung ar putea implementa un LED circular pe marginea deschizaturii camerei, care sa va aprinde in momentul in care ea intra in functiune. Nu stim inca daca aceasta functie va fi intr-adevar implementata pe viitoarele flagshipuri. La fel, asteptam sa vedem cum va rezolva Samsung problema urmelor de degete de pe ecran, in dreptul camerei.

Pentru Galaxy A8s, camera de selfie are un senzor de 24 MP cu apertura f/2.0, dar este inca incert daca Samsung il va folosi si in noile S10. Avand in vedere faptul ca S10 reprezinta o gama premium, ne putem astepta ca producatorul coreean sa upgradeze camera de selfie.

Este interesant de urmarit cum va implementa Samsung seria de gesturi pe display, avand in vedere exigentele din ce in ce mai ridicate din partea publicului. Cat despre reparatii, urmeaza sa asteptam sa punem mana pe primul S10 ca sa vedem ce inseamna o inlocuire sticla Samsung, probabil motivul pentru care cei mai multi posesori ar ajunge intr-un service de telefoane mobile.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.