Samsung S10e primeste culoarea Prism Silver

/, Blog, Samsung/Samsung S10e primeste culoarea Prism Silver

Prism Silver e una dintre cele mai de succes nuante in care Samsung a lansat vreodata un telefon, si din aceasta cauza ea era, pana in acest moment, rezervata doar terminalelor din gama de top. Acest lucru se schimba insa dupa ce producatorul koreean a ales sa ofere si mezinului familiei curente S, S10e, aceasta nuanta.

Dupa succesul de care s-a bucurat la lansare S10e, e de asteptat ca vanzarile sale sa creasca odata cu introducerea optiunii Prism Silver in oferta. Deocamdata, S10e Prism Silver se afla deja la vanzare in Olanda, Romania si Emiratele Arabe Unite, insa este asteptat sa ajunga in scurt timp in toate pietele in care a fost trimis modelul.

Prism Silver nu este o culoare argintie obisnuita, ci are un efect “cameleon”. Telefoanele cu acest finish isi schimba nuanta in functie de luminozitatea ambientala si de unghiul din care sunt privite, culoarea lor variind de la aramiu la albastru-violet si de la auriu la argintiu.

Desi S10e este mezinul familiei S10 si ii lipsesc unele din functionalitatile telefoanelor mai mari, el nu poate fi considerat un telefon din gama medie. Mai degraba este vazut drept cel mai puternic competitor al lui iPhone XR, doar ca este bineinteles mai ieftin.

S10e este echipat cu un procesor Snapdragon 855 ajutat de pana la 8 GB de RAM in versiunea de top, si are stocare nativa de 256 GB. Acest terminal vine si cu un ecran Samsung AMOLED de 5.8″, perforat pentru camera de selfie de 16 MP. Camerele principale sunt doua, cu senzori de 24 si 16 MP, iar S10e ruleaza Android 9 Pie din fabrica dedesubtul interfetei grafice Samsung One UI.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.