Samsung S11 ar putea avea autofocus laser

/, Blog, Samsung/Samsung S11 ar putea avea autofocus laser

Cel mai recent zvon legat de viitoarele flagshipuri ale lui Samsung ne spune ca ele ar putea avea o functie de autofocus bazata pe o a cincea camera, care va fi una laser, dezvaluie IceUniverse. Desi acest detaliu tehnic nu a fost confirmat inca de Samsung, ne putem astepta sa vedem asa o tehnologie prezenta pe modelele S11, cel mai probabil lipsind insa de pe S11e.

Pana acum, producatorul koreean s-a bazat pe tehnologia Dual Pixel AutoFocus integrata in senzorii lor, dar noul ISOCELL Bright HMX de 108 MP nu o are. Asadar, nu pare chiar imposibil sa ii vedem pe Samsung implementand o camera laser pentru un focus precis si extrem de rapid.

Are mult sens ca Samsung sa adauge noi tehnologii sistemului lor de camere, in incercarea de a domina acest capitol in industria telefoanelor mobile. Desigur, batalia cea mai apriga o are de dat cu Apple, care a introdus recent Deep Fusion, o tehnologie care a dat rezultate spectaculoase cu cea mai recenta generatie de iPhone, in ciuda specificatiilor mai modeste ale camerelor folosite.

Ramane de vazut si ce planuri au koreenii pentru camera de selfie a lui S11. Unele voci mentioneaza un sistem nou, similar lui Face ID al lui Apple, dar asta inseamna ca va fi nevoie si de un nou tip de ecran Samsung, care sa faca loc noilor senzori. Despre acest aspect inca nu avem decat presupuneri, dar ne asteptam la noi zvonuri si dezvaluiri in curand, dat fiind faptul ca anuntul oficial al lui S11 va avea loc undeva la mijlocul lunii februarie a anului viitor.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.