Samsung S11 cu ecran de 120 Hz si incarcator de 25W

/, Blog, Samsung/Samsung S11 cu ecran de 120 Hz si incarcator de 25W

Sursa IceUniverse a dezvaluit pe Twitter faptul ca viitorul flagship al lui Samsung va beneficia de un ecran cu rata de refresh de 120 Hz. El a descoperit in una din versiunile beta ale interfetei grafice One UI 2.0 o optiune care permite utilizatorilor sa aleaga intre ratele de refresh de 60 si 120 Hz. Versiunea analizata este un beta destinat pietei chineze, dar avem motive sa credem ca noul ecran Samsung cu care va veni S11 va suporta aceste valori la scara mondiala.

Mai mult, One UI 2.0 va permite si o alegere de alternare automata intre cele doua rate de refresh in functie de tipul de aplicatii care ruleaza pe ecran. Razer sunt cei care au introdus primul display de 120 Hz pe un telefon destinat jocurilor, permitand o afisare mult mai fluida a continutului video, lucru care se pare ca a fost apreciat atat de amatorii de gaming, dar si de utilizatorii obisnuiti.

Totusi, o rata de refresh de 120 Hz vine la pachet cu un necesar mai mare de energie, cauzat de faptul ca procesorul grafic trebuie sa produca frame-uri mai multe. Odata cu introducerea optiunii de alternare automata, am putea beneficia de o optimizare mai buna a bateriei, astfel incat cei 120 de Hertzi sa nu aiba un impact drmatic asupra duratei de folosire a telefonului cu o singura incarcare.

Un alt zvon pomeneste despre un incarcator rapid de 25W care ar urma sa fie inclus in cutia lui Samsung S11. Este un pas inainte semnificativ fata de incarcatorul de 15W de pana acum, desi S11 mai are de evoluat la acelst capitol. Note 10+ suporta incarcare de 45W, desi pentru a beneficia de aceasta capabilitate, posesorii sunt nevoiti sa cumpere un incarcator separat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.